MÅLTYV: Scorer Sergio Agüero i dag?
MÅLTYV: Scorer Sergio Agüero i dag? Foto: Oli Scarff (Afp)

Fortsetter målrushet for Manchester City?

De himmeblå har kjørt over alt og alle denne sesongen, men kan få det tøft mot defensive gjester.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Dagens dobbel 1
: Nye problemer for Skjelbred og Nyland
Dagens dobbel 2: Nå gjelder det for Stoke
Tippekupongen: Ikke full tillit til Liverpool

V75 Sørlandet: En av årets beste V75-omganger

Nettavisens tips har sittet som et skudd de siste dagene, med solid overskudd de tre siste dagene. I går innfridde Aalesund til 2,45 i odds og Stavanger Oilers til 3,20 i odds!

Det er mye spennende å velge i på lørdagens langoddsprogram, blant annet en full runde i Premier League, Championship og Bundesliga. Nettavisen har valgt å foreslå kun to spill denne lørdagen - men kommer sterkere tilbake med fire på søndag.

NB! Dette er ikke et spilleforslag, men en omtale av det vi mener er en av de mest interessante kampene i dag.

Manchester City - Watford, avspark klokken 15.55.
Hvis City holder denne formen ut sesongen er det ingen tvil: De er Premier Leagues beste lag. Etter en skuffende fjorårssesong, virker alle spillerne å være heltente og klare til å revansjere seg.

De tre kampene så langt denne sesongen har vært intet mindre enn mesterlige for Manuel Pellegrinis menn. 8-0 i målforskjell er rett og slett solid, og motstanden har vært vrien, med Everton, Chelsea og West Bromwich på motsatt banehalvdel så langt.

Watford har holdt det tett bakover, men har enda ikke tatt en trepoenger. Det offensive er ikke spesielt spennende, men de har enda til gode å spille seg inn med alle sine nye lagkamerater.

Samtidig er Watford et av seks lag (Swansea, Manchester City, Manchester United, Liverpool og Leicester) som ikke har tapt en kamp denne sesongen. Klarer Watford det utrolige og forlenge rekken til fire ubeseirede kamper?

De vil trolig legge seg bakpå i håp om å sikre poeng. Slik City spiller nå, blir det umulig.

Derfor er det gode muligheter for at det blir en særdeles målrik kamp på Etihad stadion. Hjemmelaget er uhyre revansjesugne og er virkelig ustoppelige. Det kan hende at Manchester City «må» score alle målene selv - men det greier de nok fint.

Hva tror du? Blir det målfest på Etihad? Over 4,5 mål står til 2,97 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus