*Nettavisen* Sportspill.

Fosser videre etter PSG-seieren

Bastia-spilleren Julian Palmieri for scoring mot Paris Saint-Germain lørdag. Foto: Pascal Pochard-casabianca (Afp / NTB scanpix)

Bastia er høyt oppe etter å beseiret PSG 4-2, og vi tror på mer jubel i kveld.

13.01.15 13:47

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens langskudd:
Forlenger straffen til PSG-stjerner
Oddstips 1: Totalt måltørke for Fulham
Oddstips 2:
West Ham topper laget

Etter en svart helg for oddstipsene, var det gledelig å se at begge mandagens tips satt som et skudd (Coventry - Swindon B til 2,15 i odds og Valenciennes - Soachaux B til 2,85 i odds).

Tirsdag er det blant annet returkamper i tredje runde av FA-cupen, spansk, fransk og italiensk cup, SHL og Get-ligaen på oddsmenyen.

HTML EMBED

Dagens oddstips

Bastia - Rennes H
HTML EMBED


Vi er kommet til kvartfinalene i den franske ligacupen, den minst prestisjefulle av de to cupene i Frankrike. Bastia beseiret Caen i ekstraomganger og Auxerre 3-1 på hjemmebane i de to foregående rundene, mens Rennes har slått ut Creteil og Marseille på hjemmebane.

Den utrolige 4-2-seieren over PSG i helgen sendte Bastia opp fra nest sisteplass og helt opp på 14. plass i Ligue 1. cuper. For halvannen uke siden ble Lille enkelt beseiret med 2-0 i FA-cupen. Dermed står korsikanerne med flotte 4-1-0 på de siste fem kampene i serie og cuper.

Til kveldens kamp er førstekeeper Alphonse Areola ute med skade, mens Drissa Diakité (defensiv spiller), og angriperne François Kamano og Junior Tallo er opptatt med Afrikamesterskapet. Midtbanespillerne Mathieu Peybernes, El-Hadji Ba og Floyd Ayité er også uaktuelle. Brandao er fortsatt suspendert.

Rennes spilte 1-1 borte mot bunnlaget Evian i helgen og står med elendige 0-1-3 på de siste fire seriekampene. Har dermed falt ned til niendeplass og det er lite sannsynlig at laget skal nå noen av plassene som gir spill i Europa neste sesong.

Har ikke like mange fravær som hjemmelaget, men er sterkt svekket i angrepet av at toppscorer Paul-Georges Ntep (åtte seriemål) er ute med skade. Den faste midtbanespilleren Vincent Pajot er syk, og heller ikke den polske landslagsspilleren Kamil Grosicki (kant) rekker kampen. Backen Cheikh M'Bengué er opptatt med spill i Afrikamesterskapet.

Bastia er normalt et meget sterkt hjemmelag og har reddet plassen i Ligue 1 de siste sesongene gjennom solid poengfangst på Korsika. Gjorde det ikke spesielt bra på Stade Armand Cesari i starten av denne sesongen, men har nå fine 3-1-1 på de siste fem hjemmekampene i serien og har også vært bunnsolid i cupene på hjemmebane.

Vi anbefaler H til 2,40 i odds i dagens andre singelspill.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag