Gå til sidens hovedinnhold

Frölunda leverer på hjemmebane

Sjekk Hockey-Pelles tips til onsdagens matcher i SHL.

Sportspills meny onsdag:
V5 Jägerso: Herlig galoppvorspiel

Växjö Modo ( 3-4)
Vi satset på Växjö i deres forrige kamp mot Leksand, og det gikk veien – tross en tung start. Lå under 0-2 etter første periode, men reiste seg og vant til slutt fortjent. Bekymringsfulle skadefravær før kveldens kamp, fire faste spillere er ute. De har derfor valgt å låne inn Stefan Grahn, Alexander Lindqvist - Hansen, for å fylle ut på benken.

Modo kriget på mot Skellefteå sist, men måtte helt enkelt for god motstand. Har ellers vist god form i de siste ukene, og i kveld står de overfor en mer passende oppgave. På skadefronten ser det riktig bra ut.

Ser helt åpent ut.

2.55 B, er det nærmeste spillet med verdi.

Odds: 2.05 - 3.75 - 2.55

Frölunda-HV 71 (2-10)
Det skiller ikke fullt så mye mellom lagene som tallene prøver å demonstrere. HV 71 har rekruttert godt og er sakte på vei opper tabellen. Er alle problemene plutselig borte? Ikke helt. Det finnes fortsatt brister i lagets spill. Men skadelisten begynner å tømmes for folk og trener Ulf Dahlen nå har mange alternativer.

Frölunda er trolig seriens nest beste lag akkurat nå. Lever opp til sin andreplassen. Bygger mye av spillet sitt rundt sterke skøyter. Kan noen ganger gjøre platte kamper når du har gått tom for bensin, men vanligvis står de for gjennomgående gode prestasjoner .

Ser bra ut på skadefronten .

HUB - oddsen kjennes nykter.

Frölunda får tipset på hjemmebanefordelen.

Odds: 2.00 - 3.75 - 2.60

AIK-Örbro (11-12)

SHL. AIK hadde viktige bidragsytere tilbake sist (vasse Mattias Janmark og den solide backen Joans Liwing). Det hjalp likevel lite når laget leverte en blek innsats og tapte med kjedelige 2-6. Har sagt det før, men det kan gjentas - AIK sliter med å holde konsentrasjonen oppe over tre perioder. Har sjelden 60 gode, stabile minutter.

Örebro er i en veldig tøff spiral, men rent spillemessig skiller det ikke veldig mye fra hvordan laget så ut i starten av sesongen. Det meste handler om at de ikke tar vare på sine sjanser på samme måte. Matet i vei 48 skudd på mål (pluss 21 utenfor) mot Leksand sist, men måtte likevel gi tapt.

Jevnt sammenstøtt forventes. Kan meget mulig være nødvendig med forlegning / straffer for skille lagene. U til 3,80 kan være vært en sjansepeng.

Odds: 1.90 - 3.80 - 2.80

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken