*Nettavisen* Sportspill.

Fra Palace til Bristol City

Aaron Wilbraham (til høyre) i duell med Kyle Walker. Foto: Glyn Kirk / AFP / NTB scanpix

34 år gamle Aaron Wilbraham har vært en kanonsuksess for Bristol City etter overgangen fra Crystal Palace og jakter opprykk med Bristol City.

07.09.14 06:57

Sportspills meny lørdag:
US-open tennis: Lerum byr på nye kanonvurderinger
Oddstips 1: Over 14 000 i snitt i League One
Tippetips lørdag: Tippekupong fra "bakgården"
V75 Bjerke: Banker i første og siste
V5 Bjerke:
En royal banker
V65 Skellefteå: Bergh-hester i både sør og nord

Det er som kjent landslagsopphold i disse dager og det innebærer et langoddsprogram som er preget av dette. Da er det nedover i divisjonene, med alle de utfordringer det gir og lørdagens langoddsprogram er naturligvis veldig preget av dette. Vi kommer med to oddstips i dag (i tillegg til tippetips) og både dobbelen og singelspillet er hentet fra League One i England.

Fredag ble nok en strålende dag for alle som følger Sportspills oddstips. Mjøndalen gjorde jobben hjemme mot Tromsø og vant til strålende 2,40 i hjemmeodds. I tillegg vant hjemvendte Coventry til 1,80 i odds og dermed er det blitt treff på seks av åtte fotballtips denne uken og en tilbakebetalingsprosent på formidable 167.

For Rolf Lerums tips til US Open er det gått enda bedre. Her har fire av fire tips gått inn etter at Cilic overrasket med seier over Berdych til 2,30 i odds torsdag kveld. Tilbakebetalingsprosenten for tennistipsene har vært på 200 denne uken.

HTML EMBED


Peterborough - Port Vale H 1,60
Etter fem serierunder topper Peterborough tabellen med 12 poeng. Har vunnet fire og tapt for Sheffield United på hjemmebane.

Har solgt forrige sesongs toppscorer Britt Assombalonga til Nottingham Forest, der han allerede har scoret fira mål. Kyle Vassell har imidlertid overtatt scoringsjobben med stil og står med fire fulltreffere denne sesongen for klubben han kom til i november i fjor. Har også hentet spisstalentet Luke James kjøpt fra Hartlepool.

Gaby Zakuani og Kenny McEvoy er på landslagsoppdrag, mens Michael Bostwick, Erhun Oztumer og Nathaniel Mendez er ute med skader.

Sistnevnte scoret etter å ha kommet inn som innbytter mot Leyton Orient i midtukekampen i Football League Trophy, men kunne ikke hindre at de regjerende mesterne røk ut med 2-3.

Port Vale startet sesongen brukbart, men står med tre strake tap i serie og cup og har falt til 17. plass med sine 5 poeng. Har hentet en del spillere i sommer, uten at noen (borsett fra et par utlån) har forsvunnet ut av troppen.

Nykommeren Achille Campion (skade) og Jordan Slew (mangler matchform) må vente på sine debuter.

Peterborough har klare opprykksambisjoner og vinner trolig lørdagens kamp.Det er veldig mange underbetalte favoritter denne lørdagen, men 1,65 på Peterborough er slett ikke verst dette tatt i betraktning og Darren Fergusons menn hører hjemme på vår oddsdobbel denne lørdagen.

Bristol City – Scunthorpe H 1,60
Bristol City er ubeseiret med 3-2-0 i serien og gikk tirsdag videre Football League Trophy med seier borte mot Notts County. Eneste nederlag i høst var hjemmetapet for Oxford i ligacupen.

Har solgt fjorårets toppscorer (23 mål) Sam Baldock til Brighton, men har også hentet inn Aaron Wilbraham (fire mål denne sesongen) fra Crystal Palace og en del interessante spillere i begynnelsen av 20-årene. Spisstalentet Wes Burns er på landslagsoppdrag for Wales 21 og mister kampen.

Tøff start på sesongen for Scunthorpe etter opprykket fra League Two, men har kommet seg opp på fire poeng etter seier over Walsall på hjemmebane forrige runde. Høstens andre seier kom mot Chesterfield i Football League Trophy tirsdag, så selvtilliten i laget er nok stigende.

Har solgt forrige sesongs 23-målsscorer Sam Winnal til Barnsley, men har også forsterket laget med en del navn som holder dette nivået.

Laget er har en rekke fravær til dagens kamp, og manager Russ Wilcox har kalt skadesituasjonen den verste han har opplevd i sine 30 år i fotballen.

Innleide Miles Addison (Bournemouth) og hans forsvarskollega Luke O'Neill, som skadet seg tirsdag, er uaktuelle. Det samme er lagets to beste keepere. Sam Slocombe og James Severn, og klubben har derfor hentet Bobby Olejnik på lån fra Peterborough. Spissen Deon Burton, midtstopperen David Mirfin og midtbanespilleren David Syers sliter med alvorlige kneskader, mens forsvareren Eddie Nolan har mistet de to siste kampene grunnet nakkesmerter.

Bristol City er også ett av lagene som har opprykksambisjoner og selv om Scunthorpe tok sesongens første trepoenger sist helg, skal dette være en overkommelig oppgave for Bristol City. 1,60 på hjemmeseier er som det må være, men det skal være en solid mulighet for hjemmeseier her.

Vi får da en dobbel til 2,64 i totalodds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag