Gå til sidens hovedinnhold

Frankrike gjør seg klare til VM med seier

VM-klare Frankrike har gode sjanser mot Italia fredag, men det behøver ikke å bli en storseier.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bergen:
Du kan bli mangemillionær på V75
V65 Jarlsberg:
Frisk V65-banker på Jarlsberg
V64 Romme:
Saftig V64-jackpot med 867 514 ekstra i sekserpotten
V65 Årjäng:
Superlunsj fra Sverige
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt

Det er ikke flust av kamper å angripe denne fredagen. Høydepunktet er privatlandskampene. Det sier en del om dagens meny. Det er dog noen veldig fine landskamper, der Frankrike tar i mot Italia blant annet.


Frankrike - Italia U/H 4,00 (Spillestopp 20:55)
Hjemmelaget er klare for VM i Russland om to uker. Deschamps gutter var solide i oppgjøret mot Irland på mandag. Det ble en enkel 2-0-seier, der Giroud og Fekir scoret hvert sitt. Det er liten tvil om at dagens motstander i Italia blir tøffere. Vi er dog ganske sikre på at nevnte Deschamps kommer til å teste en del i løpet av kampen. På mandag spilte blant annet ikke Griezmann eller Pogba. De to sistnevnte er trolig i startelleveren fredagskveld. Hvordan Frankrike setter opp resten av elleveren er vi usikre på, men jeg kan ikke tenke meg annet enn med to uker til VM at det blir en sterk lagoppstilling. Vi tror Frankrike vinner kampen, men det blir nok ikke lett å ta ned et kompakt bortelag.

Italia har vært med i hvert VM siden 1958. Det er nesten ikke til å tro at laget ikke er i Russland når mesterskapet sparkes i gang. På mandag gjorde Roberto Mancini unna sine første kamp som landslagstrener etter han ble ansatt 14. mai. I mandagens kamp ble det en 2-1-seier over Saudia Arabia, og det var godkjent av bortelaget. Gledelig var det at Mario Balotelli kom seg på scoringslisten. Hvem er vel bedre enn Italia til å spille kompakt defensivt, og trekke ned tempo i en privatlandskamp? Vi tror mye av førsteomgangen blir lite underholdene. Italienerne gjorde en god kamp på Wembley for en drøy måned siden, der det ble 1-1 mot England.

Konklusjon: 1,60 på ren Frankrike-seier er ikke noe å juble over, og vi må prøve oss på en frekk høyoddser. U til pause og H etter fulltid til 4,00 i odds lar seg absolutt høre. Vi ser for oss at det står 0-0 til pause, og at Frankrike scorer et eller to i andre.

Kommentarer til denne saken