ILLUSTRASJONSFOTO: Dette bildet bruker vi for å illustrere Evian som feirer mål - en scene som sjelden ble fotografert mot slutten av fjorårets Ligue 1-sesong.
ILLUSTRASJONSFOTO: Dette bildet bruker vi for å illustrere Evian som feirer mål - en scene som sjelden ble fotografert mot slutten av fjorårets Ligue 1-sesong. Foto: Jean-pierre Clatot (Afp)

Fransk formdobbel til deilig odds

Nettavisen backer to av de største formlagene i Ligue 2 til deilig odds.

Kommersielt

Sportspills øvrige fredagsprogram:
Oddstips 1:
Målrikt bunnoppgjør i Tyskland
TV-kampene: Slik ser du helgens fotballmeny på TV/streaming

V65 Solvalla: Djuses stjerne innfrir på Solvalla
V5A Øvrevoll: Herlig ettermiddag på Øvrevoll
V65 Jarlsberg: Praktfull jackpotomgang på Jarlsberg

Fredagens langoddsprogram er innholdsrikt, men dessverre ikke preget av veldig mange spennende spillobjekter. Her hjemme er det bunnoppgjøret mellom Start og Mjøndalen som tilkaller oppmerksomhet, men kampen ser vidåpen ut på forhånd. Utover denne er det både Bundesliga, Ligue 1 og Ligue 2 og Championship på programmet og det er ishockey fra både SHL og NHL.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 19.55.
Auxerre + Evian, samlet odds 3,57.

Auxerre - Red Star FC 93, H 1,90
Helt på toppen av formtabellen i Ligue 2 finner vi Auxerre. De har 5-0-1 de siste seks kampene og 8-3 i målforskjell - mye ettmålsseire, med andre ord - og tre siere på tre hjemmekamper i samme periode.

Hjemmelaget er ventet å kjempe i toppen av Ligue 2 denne sesongen, men innledningen på sesongen var mye for svak. De vant ikke én kamp i løpet av de fem første rundene.

Fra troppen som slo Niorts 2-3 borte, er bare innbytterne Ndong og Doucouré som ikke er med til denne. Alle som startet sist, er med i kveld.

Red Star har fått en grei sesongstart etter opprykket og har bare tapt én kamp på bortebane denne sesongen, med en solid 2-2-1-statistikk så langt. Forrige sesong var de dog merkbart bedre hjemme og hadde 9-3-5 på reisefot, til tross for en til slutt solid seier i ligaen.

De gjør de bra rent formmessig og har 3-2-1 de siste seks i ligasammenheng og syv poeng fra de siste tre bortekamper. Lagene de har spilt mot er også solide.

Hjemmelaget er nok det beste av disse to og er i strålende flyt. 1,90 på ny Auxerre-saker er et klokt valg.

Evian - Creteil, H 1,88
Apropos formlag: Fjorårets Ligue 1-lag Evian har endelig stablet seg på beina etter nedrykket og har nå tre strake triumfer mot ikke så verst motstand. Det har ført dem rett inn i opprykksstriden etter en svak sesongstart, og de har således bare 2-2-1 på hjemmebane så langt.

Noen fravær hemmer hjemmelaget. Jonathan Mensah er fortsatt suspendert som følge av en utestengelse han fikk i mai, og har stadig ikke spilt en kamp denne sesongen. Fall, da Cruz, Nsikulu og Tejeda er skadde. Av disse er kun sistnevnte en viktig spiller.

Creteil har to tap på rad og har dermed tapt terreng etter en solid innledning på sesongen. Borte har de faktisk vært svært solide med 3-1-2, en god statistikk.

Gjestene har en rekke fravær til denne kampen. Augusto, Clemence, Loriot og Monaghan er skadet, mens Esor er suspendert.

Selv om Creteil på ingen måte er en pushover, tror vi Evian har fått det oppsvinget de trenger for å vinne denne kampen. De kommer til match stinne av selvtillit og 1,88 på en ny trepoenger er greit betalt.

3,57 for to hjemmelag i storform virker som et veldig fornuftig spill denne fredagen!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus