Foto: AP Photo/Fabian Bimmer (Scanpix)

Fredagens oddsdobbel

To hjemmelag peker seg ut med interessant odds på dagens program. Vi kjører en dobbel til 3,61 ganger pengene.

Kommersielt

Fredag er det som vanlig stille før stormen, men utvalget er likevel brukbart. Vi sparer de store innsatsene til i morgen, men varmer opp med noen slanter på Hannover og Southend i kveld.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Hjemmelaget legger på til tre strake
Hannover har to kjempeprestasjoner å se tilbake på etter 5-0 mot habile Hertha i sist hjemmekamp og 4-1 borte over Aachen sist. Har slitt hjemme denne sesongen med stusselige 2-3-4.

Wolfsburg ligger tre plasser og fem poeng bak dagens motstander, tapte det omvendte møtet. Har spilt hjemme de to siste rundene og tatt fire poeng etter 2-2 mot Frankfurt og 3-2 over Leverkusen. 2-3-5 på bortebane

Hjemmelaget ser ut til å ha funnet storformen, og får et klart tips hjemme mot Wolfsburg med sitt gavmilde forsvar. 1,85 er spillbart.

Hjemmeseier i viktig bunnkamp
Hjemmelaget så fortapt ut før jul, men har tatt nok poeng den siste drøye måneden til både å overlate jumboplassen til Leeds, og til å få kontakt med lagene over streken. Tapte sist hjemmekamp 0-1 for Derby, men har 3-1-seier mot Birmingham og 1-1 mot Stoke i to bortekamper de to siste rundene. 4-4-7 hjemme. Hammell er ute med skade, men overlater plassen til Barrett, som er tilgjengelig igjen etter karantene.

QPR har nærmet seg bunnstriden sakte, men sikkert siden sent i høst. Tok en etterlengtet seier 3-1 hjemme mot Burnley sist, og er dermed to poeng over Hull, som står med rød skrift på tabellen. Tapte de tre foregående, uten poeng på de seks siste borte. 3-3-9 borte totalt. Bircham og Bignot er fortsatt ute, men kan stille uendret siden sist.

Det meldes om dårlig vær og ditto bane fra Englands østkyst. Southend har i motsetning til gjestene vist snev av stabilitet over tid, og får et klart tips på hjemmebane. 1,95 er i grenseland, men brukes.