Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips La Liga: Bortesvake Espanyol burde aldri vært favoritt
Oddstips Championship: Fredagsmarerittet fortsetter for QPR
Oddstips Bundesliga: Gladbach kvitter seg med Freiburg-komplekset
Eurojackpot fredag: 850 millioner i førstepremiepotten
V65 Jarlsberg: Full tillit til Gundersen junior
V65 Bergsåker: Vidåpen V65-omgang til lunsj
Lotto: Du kan vinne en million kroner hver dag i sju dager

Vi har en strålende fotballweekend foran oss med storkampen Brann - Rosenborg som den største godbiten her hjemme. Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Den byr på Bundesliga, La Liga, Championship, Allsvenskan, dansk Superliga, Ligue 1 med Ole Kristian Selnæs og St. Etienne i aksjon og full serierunde i Ligue 2. på hockeyfronten spilles det full runde i Hockeyallsvenskan og natt til lørdag spilles det fire kamper i NHL.

NB! Fredag er det vanvittige 850 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Queens Park Rangers - Aston Villa B 2,50 (spillestopp kl 20.40)


Den femtende serierunden i Championship innledes med denne i kveld. Etter en fryktelig start med fire strake tap, har Steve McClaren og QPR kommet seg på beina og tatt 20 poeng på sine ti siste seriekamper. Seks av kampene i denne perioden er vunnet og tirsdag ble det en flott 3-0 seier hjemme mot Sheffield Wednesday. Har avansert til 13. plass og står med 20 poeng. Identiske 3-1-3 både på hjemme- og bortebane. Det skiller kun fire poeng opp til Norwich på 6. plass. Formen er utmerket med ti poeng på de fire siste. Steve McClaren har i all hovedsak skadefritt mannskap.

Steve Bruce fikk som ventet sparken i ambisiøse Aston Villa etter at Villa stod med 3-6-3 på de 13 første seriekampene før landslagspausen. Den suksessrike Brentford-manageren Dean Smith hadde fin første kamp som Villa-sjef hjemme mot Swansea sist lørdag og det endte med 1-0 seier. Tirsdag ble det dog bortetap mot formsterke Norwich etter at hete Jordan Rhodes snudde kampen for Norwich og sendte Villa hjem med 1-2 tap. Ørjan Nyland har hatt Smiths tillit og tirsdagens kamp var Nylands 12 seriekamp fra start. Yannick Bolasie er tilbake til fredagens kamp, men Albert Adomah pådro seg en kneskade mot Norwich og er ute i kveld. Midtbanespilleren John McGinn er tilbake etter å ha sonet karantene mot Norwich.

Det er i utgangspunktet en åpen kamp i kveld. Men Aston Villa har vunnet de to siste tilsvarende på Loftus Road. Og Queens Park Rangers mistrives åpenbart enormt med fredagskamper. Faktisk har QPR tapt sine tretten siste seriekamper spilt på fredager.

Vi setter således pengene på Ørjan Nyland og Aston Villa til 2,50 i odds.

Klikk her for å levere spillet