Fredrik Brustad har hatt en fin sesong i AIK etter overgangen fra Stabæk.
Fredrik Brustad har hatt en fin sesong i AIK etter overgangen fra Stabæk. (Skjermdump/YouTube)

Fredrik er med på leken

AIK med Fredrik Brustad som klar bidragsyter, jakter sin tiende strake seier i Allsvenskan borte mot Hammarby søndag.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Siste sjanse for Sandefjord
Oddstips 2: Stabæk må omstille seg
Oddstips 4: Oppturen fortsetter for Moyes
Tippetips: Viking på defensiven
V75 Solvalla: Ekstra V75 med millionpott
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

Superfint langoddsprogram søndag og på forhånd ser det mer spennende ut enn lørdagens. Flere hyperinteressante tippeligakamper står på programmet, likeså i OBOS-ligaen. Utover dette er det fotball rundt det meste av Europa.

Southampton vant (2,00 i odds), Stoke vant (2,45 i odds), Napoli vant (2,25 i odds) og Marcus Pedersen scoret mål igjen (2,00 i odds) for Strømsgodset og alle våre hovedobjekter innfridde dermed lørdag.

Hammarby - AIK B 2,10 (spillestopp kl 14.55)
Når Norsk Tipping slapp oddsene på denne kampen torsdag ettermiddag, stod borteseier til 1,80 i odds. Forunderlig nok har markedet endret seg og søndag morgen står den samme borteseieren til 2,10 i odds.

AIK med Fredrik Brustad som en bra bidragsyter, jakter seriergull i Allsvenskan og fem serierunder før slutt er altså både IFK Gøteborg, IFK Norrköping og AIK på samme poengsum og kun målforskjellen skiller. AIK har med seieren over Sundsvall onsdag, ni strake seire.

Hammarby der ex-Brann-spiller Jakob Orlov er fast i startoppstillingen etter overgangen i sommer, har fem poeng ned til Falkenberg på kvalplass, men har tapt hjemmekampene mot både IFK Gøteborg og IFK Norrköping og har ikke bedre enn 5-3-4 på hjemmebane.

AIK på sin side har ikke bedre enn 4-5-3 på bortebane, men de seirene har kommet i de fire siste bortekampene, så den statistikken er per nu litt misvisende. I ettermiddag er både storscorer Henok Goitom (15 seriemål) og viktige Dickson Etuhu tilbake etter karantene og AIK stiller stort sett skadefritt.

Det er et Stockholms-derby dette, men svært godtgående AIK får vår tillit til fin odds.

Torino - Palermo H 1,78 (spillestopp kl 14.55)
Vi velger likevel å ta med en kamp fra Serie A. Strålende seriestart for Torino som står med 3-1-1 hittil. Tapte riktignok bortekampen mot sensasjonslaget Chievo i midtuken, men hjemme har har laget sterke 3-1 mot Fiorentina og 2-0 mot Sampdoria. Hadde lenge los på Europa-plass sist sesong, men falt litt av på slutten. Noterte seg for 8-7-4 hjemme i Torino sist sesong og 9-6-4 sesongen før. Gode gamle Fabio Quagliarella (han er fortsatt bare 32 år) scoret 13 ligamål sist sesong og har allerede scoret fire denne sesongen.

Motstander Palermo solgte som sin kjente sin store stjerne, Paulo Dybala, til Juventus foran denne sesongen. Men har klart seg brukbart foreløpig og står med 2-1-2 på de fem første seriekampene og har overraskende nok allerede vunnet en bortekamp (1-0 mot Udinese). Svake 4-7-8 på bortebane sist sesong.

1,78 på hjemmeseier i denne kampen er slett ikke verst og spilles.

Dobbelen med seire til AIK og Torino betales totalt med 3,74.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus