Fredrikstad er i flytsonen, men trener Per-Mathias Høgmo og hans karer kan få problemer mot et Fram-lag som kjemper desperat for å overleve i 2. divisjon.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Fredrikstad er i flytsonen, men trener Per-Mathias Høgmo og hans karer kan få problemer mot et Fram-lag som kjemper desperat for å overleve i 2. divisjon. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Fredrikstad får kamp om poengene

Et lag kjemper om opprykk, det andre har ryggen mot veggen på nedrykk. Vi lukter smell.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Søndagskupongen med solid potensiale
Oddsdobbel: Oddsdobbel fra Norge og England
V4/V5 galopp: Herlig galoppsøndag i Gøteborg
V65 Biri: To toppbankere gir oss V65-suksess
Oddstips Premier League: Ulvene bryter dårlig hjemmetrend
Oddstips Eliteserien: Langskudd prøves på Intility

Det er et innholdsrikt oddsprogram denne søndagen. Det er blant annet full serierunde i Eliteserien og 1. divisjon, i tillegg er det to spennende kamper i Premier League, hvor Wolverhampton møter Burnley og Everton tar imot West Ham på Goodison Park. Det er også kamper fra tysk Bundesliga og italiensk Serie A på oddsmenyen.

Fredrikstad - Fram Larvik 1,23 - 5,15 - 6,75 U (spillestopp kl. 1755)

Klikk her for å levere dette spillet

Det er veldig jevnt i toppen av PostNord-ligaen avdeling 1. Kun ett poeng skiller førsteplassen til Fredrikstad FK og Raufoss på andreplass. Ned til tredjeplassen er det fem nye poeng for Asker og Alta ligger på en fjerdeplass på målforskjell. Bak der igjen halser Elverum og Grorud med kun ett poeng mindre.

For lagene som drømmer om opprykk er det ikke mulighet for særlig feilskjær mot slutten.

Serieleder Fredrikstad FK kjempet seg til en seier mot Odd 2 sist helg (3-2 borte) og skal nå ut mot Fram Larvik som på sin side kjemper mot nedrykksspøkelset. Laget er i poengnød, men ligger kun tre poeng bak en plass hvor de kan overleve i divisjonen.

Hvilken av årets Premier League-drakter er finest. Vurder selv her!

Bortelaget kvittet seg med treneren i sommeren (Petter Belsvik), og den nye treneren Ørjan Berg Hansen har brukt tid på å snu skuta. Etter mange relativt gode kamper kom den første seieren på tre måneder sist helg mot Moss. Det ble til og med overbevisende 3-0.

Følg kampen mellom Fredrikstad og Fram Larvik live her!

Sist Fredrikstad tapte var i juli, men det har vært på hengende håret borte et par ganger. Hjemme har laget vært sikkert som banken siden det ble uavgjort mot Grorud 1.juli.


Norsk Tipping er veldig sikre på at det blir nok en hjemmeseier for Fredrikstad søndag klokken 18.00.

Fredrikstad-tips

Vi tror likevel at for oddsspillere er det verdt å se på uavgjortoddsen 4.95. Fram Larvik er nemlig det eneste laget som ikke har spilt uavgjort i årets Postnord-serie. Det er farlig å undervurdere et lag som spiller med ryggen mot veggen, og som har alt å vinne med ett poeng på en av de vanskeligste bortebanene i Norge.

Den motsatte kampen endte for øvrig 2-1 til Fredrikstad i mai.

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør