*Nettavisen* Sportspill.

Fredrikstad i trøbbel

Henrik Kjelsrud Johansen (bildet) Filip Johansen Westgaard, Adam Straith og Håvard Åsheim er noen av Fredrikstad-spillerne som har slitt med skader denne sesongen. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Halden-spillerne klør i beina etter å mose et skadeskudd FFK. Sjekk dobbelen til 5,06 i odds.

06.05.15 12:41

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:
Mange topplag i fare
Dagens dobbel 1: Bayern får kjørt seg
Dagens dobbel 3: Mjøndalen kan få trøbbel
Jackpot i Viking Lotto: Spill om 38 mill her!
V76 Bjerke: Turboen må virke
V4 Täby: Mer galoppsuksess

onsdagens oddsprogram vrimler det av spennende objekter, og vi kommer med en rekke spillforslag utover dagen.

Hovedkampen er selvsagt Barcelona - Bayern München i CL-semifinalen, men de aller beste spillene finner vi i annen runde i den hjemlige cupen. Det spilles også kamper i Serie A, hockey-VM og NHL-sluttspillet i dag.

Kvik Halden – Fredrikstad (1-0) H
Kvik måtte ha straffekonk for å beseire Oppsal på bortebane forrige runde, men har fått en fin start på sesongen i Oddsen-ligaen avdeling 2. Sju poeng og 6-0 er fasiten etter tre runder.

Trener Glenn Ståhl kan glede seg over skadefritt mannskap til kveldens kamp.

Fredrikstad hadde få problemer med å beseire Ås forrige runde, men vårsesongen i OBOS-ligaen har ikke vært mye å juble for. Laget har fortsatt til gode å vinne en kamp, og fem scoringer på seks matcher er nest dårligst av samtlige lag.

Verken supporterne eller klubbens ledelse er imponert over resultater og innsats så langt, og trenerteamet måtte tidligere i uken presentere en analyse av årets kamper for styret. Laget har vært (og er) plaget av skader på flere sentrale spillere, og det var en av trenerteamets forklaringer på den svake sesonginnledningen.

Halden slo Sarpsborg ut av cupen i 2013 mens FFK (som da spilte i Tippeligaen) ble ekspedert året før. Halden-spillerne kommer til å gi alt for å banke naborivalen fra Fredrikstad også i kveld. FFK skal i aksjon i serien hele tre ganger fra 10. mai til 16. mai, og kveldens kamp er det nok få i klubben som gleder seg til.

Vi spiller en handikapvariant der Halden starter med 1-0-ledelse. Spillet til 2,20 i odds går inn så lenge Fredrikstad ikke vinner kampen.

Objektet kan ikke spilles om singel, og vi kombinerer med en annen cupkamp.

Kongsvinger – Follo H 2,30
Kongsvinger vant 3-1 over Funnefoss forrige cuprunde og har fått en flott start i avdeling fire i Oddsen-ligaen. Laget er det eneste med full pott, og målforskjellen viser 9-0.

Follo fikk store problemer med å slå ut lille Trosvik forrige runde, men vant til slutt 3-2. Fikk en knallstart på comebacket i OBOS-ligaen og delte serieledelsen etter fire runder. Har bare tatt ett poeng på de to siste rundene (mot Levanger og Nest-Sotra), men ligger fortsatt så høyt som annenplass.

Kongsvinger er et av de aller beste Oddsen-lagene, og dette er en meget tøff oppgave for et Follo-lag som i likhet med Fredrikstad er inne i et meget hardt kampprogram. Vi sjanser på hjemmeseier i dette oppgjøret.

Samlet odds for dobbelen: 5,06.

Kampstart: 18.00.

Hele onsdagens oddsprogram finner du her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag