Frisk Asker hjemme i Askerhallen
Frisk Asker hjemme i Askerhallen Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Frisk Asker på vann og brød

Tross dårlig økonomi fortsetter Frisk Asker å prestere i Eliteserien i ishockey. Tirsdag tar laget imot Lillehammer hjemme i Askerhallen.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
Oddstips 1: Crawley får tillit
V64 Boden: Jackpot med norsk favoritt
Lunsjtrav Kloster: Store penger på gang
V4 Åby:
Flemming har bankeren

Mens landslagene gjør seg klar til aksjon, er det mulig å spille på kamper fra norsk hockey, svensk hovkey, CL-hockey, finsk hockey og engelsk ligacup. I tillegg skal Vishy Anand og Magnus Carlsen spille det tredje parti i sjakk-VM. Alt på tirsdagens langoddsprogram!


Etter en drøy ukes landslagspause er det full rulle igjen for den norske eliteserien i ishockey i kveld, der prestisjeoppgjøret mellom Vålerenga og Stavanger Oilers naturligvis er den mest interessante sportslig sett. På langoddsprogrammet har vi derimot valgt oss en annen kamp til flott hjemmeodds.

Frisk Asker - Lillehammer H 2,25
Frisk Asker har tross dårlig økonomi leverte en sesonginnledning langt i overkant av forventningene og stod med tre strake seire før landslagspausen. På tabellen ligger Frisk på en sterk fjerdeplass med 30 poeng og det er faktisk bare ett poeng opp til Sparta Saprsborg på 2, plass. Hjemme i Askerhallen står laget med 4-0-2 etter ordinær tid, tapene er kommet mot Lørenskog og Vålerenga.

Lillehammer er nede på 7. plass og har ervervet 25 poeng hittil. Svært variable 2-0-2 på de fire siste før landslagspausen, der det ble stygge 1-8 borte for Vålerenga i siste bortekamp. Borte står laget med 3-0-5 etter ordinær tid. to av seirene borte er tatt mot bunnlagene Kongsvinger og Manglerud/Star. Den siste i Mjøsderbyet mot Storhamar i 2. serierunde.

lagene har møtt hverandre kun en gang denne sesongen og det var på Lillehammer der Frisk Asker tok en sterk 4-2 seier.

Hos hjemmelaget soner Petter kristiansen karantene, mens bortelaget Lillehammer ikke skal ha noen betydningsfulle fravær.

2,25 på hjemmesterke Frisk Asker er fin odds og selv om det er tett og jevnt i Eliteserien har vi god tro på Sune Bergmanns svært så disiplinerte og arbeidssomme mannskap i kveld og kampen kan selvsagt spilles som singel.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus