(FOTO: REUTERS/SCANPIX)

Frisk dobbel på langoddsen

Privatlandskampene i fotball preger langoddsprogrammet, vi har funnet to godt betalte hjemmelag til over fire ganger innsatsen.

Kommersielt

Vi synes oddsen på at Norge klarer et bra resultat i kveld frister. Kroatia må stille ungt og reservepreget , samtidig passer normalt en tung og gjørmete bane den norske spillestilen bedre enn kroatenes.

I dagens spillforslag bruker vi likevel Polen og Frankrike, som begge ser solide ut på hjemmebane til grei odds.

Mer om Norge og dagens øvrige objekter

Her finner du alle kvalifiseringsgruppene til EM

Polen får tillit på nøytral grunn
Privatlandskamp som spilles i Spania. Etter sommerens VM-nedtur begynte Polen med 1-3-tap hjemme for Finland og 1-1 mot Serbia i EM-kvalifiseringen. Har siden reist seg sterkt med seirer over Kasakhstan, Portugal og Belgia. Har i tillegg slått Emiratene (5-2) og Estland (4-0) i treningskamper nylig.

Slovakia med seks poeng på fire kvalik-kamper, klare seirer mot Kypros (6-1) og Wales (5-1), klare tap for Tyskland (1-4) og Tsjekkia (0-3). Slo Bulgaria (3-1) og Emiratene (2-1) i treningskamper før jul.

Polen virker mest på hugget, og 2,10 er spillbart.

Fin mulighet for VM-finalistene
Frankrike har vist flott form i høst. Har vunnet to treningskamper og tre av fire kvalifiseringskamper etter VM. Tapet kom borte for Skottland (0-1). Argentina viser sjelden sin egentlige klasse i treningskamper, etter VM har det blitt 1-1 mot Mexico og Tyskland, 0-3 for Brasil og 1-2 for Spania sist.

2,05 på Frankrike er absolutt godkjent.