*Nettavisen* Sportspill.

Frisk melder seg på gullkampen

Frisk/Asker har vunnet ni matcher på rad og tar stadig poeng på serieleder Stavanger Oilers. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Årets store overraskelse i Get-ligaen vil bare være seks poeng bak Oilers dersom det skulle bli seier i toppkampen mot Storhamar i kveld.

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Tippetips:
Toppkamper på kupongen
Oddstips 1:
Roma på gulljakt
Dagens dobbel 1:
Takknemlig oppgave for Monaco
Dagens dobbel 2: Gode nyheter for United
V64 Kalmar:
Dobbel jackpot med 1,6 mill ekstra
V4 Täby:
Norsk ryttere i hetluften

Det er en rekke interessante oppgjør på langoddsprogrammet. I Premier League skal både Arsenal og Manchester United i aksjon, i Spania er det toppoppgjør mellom Barcelona og Atletico, og i Serie A risikerer Juventus å miste ledelsen.

Det er også Tour de Ski-finale og masse annen spennende vinteridrett.

HTML EMBED

Dagens oddstips 2

Frisk/Asker - Storhamar H


HTML EMBED


Frisk var av mange eksperter tippet som det svakeste laget i Get-ligaen når man ser bort fra nyopprykkede Manglerud/Star og Kongsvinger, men har vært årets store positive overraskelse og ligger på tredjeplass med 65 poeng etter 31 runder.

Det skiller bare ett poeng opp til dagens motstander, og etter Stavangers overraskende tap for Stjernen i går, er heller ikke seriegullet helt utenfor rekkevidde. Skulle det bli full pott i dag, vil laget gå opp på sølvplass og ha seks poeng opp til Oilers.

Laget har en matchvinner i Nicklas Dahlberg, som har sikret mange poeng denne sesongen gjennom sitt glimrende keeperspill. Svensken har bidratt sterkt til at Frisk har sluppet inn klart færrest mål i ligaen.

Frisk gjorde meget gode importer i sommer, og på poenglisten ligger Eric Castonguay og Denny Kearney foran alle andre spillere i ligaen.

Laget har vunnet ni matcher på rad etter den sterke borteseieren over Lørenskog torsdag. Hjemmelaget tok ut keeperen på stillingen 4-4 rett før slutt, og Frisk avgjorde med to kjappe mål.

Christian Kåsastul pådro seg hjernerystelse i kampen, og unggutten må trolig stå over i d ag.

Storhamar er også i strålende form og har vunnet de åtte siste matchene.

Stiller med samme lag som som knuste Stjernen 5-1 borte sist. Det betyr at Pål Johnsen, Martin Gran og Andreas Øksnes fortsatt ikke er klar for spill.

Frisk er det eneste laget Storhamar ikke har slått denne sesongen. Frisk har vunnet begge bortekampene etter ordinær tid, mens det ble seier i overtid i Askerhallen.

Vi tror Frisk fortsetter den gode trenden mot Storhamar og setter innsatsen på H.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.