(FOTO: Morten Rakke/Scanpix)

Frisk odds på dagens forslag

Nettavisens trippel satt til 3,54 ganger pengene i går. Sjekk dagens tips her.

Kommersielt

Fredrikstad kom sterkt på slutten og klarte sitt 0-3-handicap i går. Vi mener likevel det i beste fall er ett eller to av dagens Tippeliga-lag som gir odds som kan vurderes. Mer interessant er over tre ganger pengene på at Tromsø og Lyn ikke vinner med mer enn tre måls margin.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Les også:Hvor smeller cupbomben?

Vinner sjelden stort på landet
Fet holder til i 3. div avdeling Akershus. Har vunnet fire forholdsvis enkle kamper, og tapt for begge topplagene der så langt. 15-9 i målforskjell. Lyn har to svake kamper bak seg i Tippeligaen, etter en lovende start. Trener Henning Berg har mange alternativer å velge i om dagen, gjør trolig flere endringer.
1.-2. runde 2005: Klemetsrud 3-1, Eidsvold Turn 2-1
1.-2. runde 2006: Fossum 4-0, Lisleby 4-1

Lyn har kun matchet dagens handicap mot Fossum de to siste årene, sleit også med Pors i tredje runde i fjor. 3,25 for H kan vurderes.

Gir storebror kamp til døra?
Senja har fått en kjempestart på sesongen i 3. div avdeling Troms, leder tabellen med 4-1-0 og 23-6 etter fem runder. Har vel og merke spilt fire av kampene på hjemmebane. Tromsø kommer fra tre strake seirer i Tippeligaen. Vunnet med fire og fem mål i første runde de to siste årene.
1.-2. runde 2005: Ishavsbyen 4-0, Tromsdalen 3-1
1.-2. runde 2006: Grovfjord 5-0, Hammerfest 3-0

Hjemmelaget har flyt og selvtillit, det kan meget vel holde til et hederlig tap. 3,25 kjøpes.

Klasseforskjell til brukbar odds
Follo med en fin start i jakten på opprykk til Adeccoligaen igjen. 4-1-0 til nå, og de burde ha stått med fem strake gevinster. Ullensaker/Kisa har en fattig seier til nå, og har tapt alle bortekampene sine. 0-6 sist mot Groruddalen var alt annet en bra. Møter et enda bedre lag her og skal normalt ha lite å stille opp med. 1,30 er ikke stort, men kan faktisk vurderes.

Markedsledende odds på gjestene
Lagene byttet divisjon i fjor. Kopervik har full pott i sin 3. divisjon, satser på direkte retur til nivået over. Ambisiøse Stavanger har fått en flott start på tilværelsen i 2. divisjon, og har håp om å lukte på nytt opprykk allerede denne sesongen.

Divisjonsforskjellen skal veie tungt mellom 2. og 3. divisjon. 1,60 er markedsledende på gjestene.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide