Foto: SCANPIX

Frisk Premier League-dobbel

Nettavisen satser på at fremgangen fortsetter for to av høstens positive overraskelser, og spiller til pene 5,20 ganger innstasen i dag.

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Klar hjemmefavoritt
Portsmouth viste igjen frem en blanding av kollektiv styrke og fantastiske individualister da Villa ble slått 3-1 borte for en uke siden. Har spilt 0-0 de tre siste hjemmekampene mot habil motstand, men til gjengjeld vunnet fem strake på bortebane. Davies er tilgjengelig igjen, trolig også Ashdown.

Tottenham tok en etterlengtet seier mot Man City forrige helg. Har kun tapt for Birmingham under Ramos, men ikke imponert nevneverdig i spillet. Fortsatt uten seier på fremmed gress denne sesongen, 0-5-3 totalt. Tre faste forsvarsspillere sto på skadelisten før gode Bale gjorde fireren komplett med sin skade sist.

Portsmouth er utvilsomt best av disse om dagen. Lagene involvert i mange poengdelinger når de spiller henholdsvis hjemme og borte, men vi slår til på flott hjemmeodds.

Det beste laget vinner igjen
Reprise av kvartfinalen i ligacupen for tre dager siden, der Everton snudde 0-1 til 2-1-seier. Vertene sto med 3-3-1 på syv kamper før det, tapet kom borte mot Chelsea. Sliter igjen med skader fremover, Boa Morte, Ashton og Cole er usikre.

Everton tapte to på rad for Liverpool og Newcastle i oktober, står nå med pene 8-3-0 alle turneringer inkludert. 3-2-3 borte. Vaughan og McFadden usikre, men trolig få endringer fra laget som vant her på onsdag.

Spesielle forutsetninger med to kamper så tett. 2,60 på det beste laget kan prøves, gjestene blir våre favoritter i denne.