*Nettavisen* Sportspill.

Frisk søndagsdobbel fra Serie A

Vi tror på mer Palermo-jubel hjemme mot Verona søndag ettermiddag. Foto: Carlo Baroncini (Ap)

Hjemmesterke Palermo og bunnlaget Atalanta skal sørge for suksess for Nettavisens italienske oddsdobbel søndag ettermiddag.

01.02.15 08:13

Sportspills meny søndag:
Oddsdobbel 2: Eventyret fortsetter for Southampton
Oddssingel: Werder Bremen spilles til flott odds
Tippetips: Barcelonas supertrio leverer
Australian open finale: Kanonodds på Andy Murray
V4/V5 Täby galopp: Norske Marius kan få en pangdag
V64 Färjestad: Samlebongfest med norsk hest i hovedrollen

Søndagens langoddsprogram er dessverre meget preget av mange lavt betalte favoritter og det er ikke overflod av gode objekter. Det ble dessverre poengdelinger i våre utvalgte kamper lørdag kveld da både Fiorentina og Borussia Dortmund spilte uavgjort i sine respektive borteoppgjør.

Da hjalp det dessverre lite at Granada innfridde som vårt valg hjemme mot Elche (denne var kombinert med Fiorentina), ble det en lørdag der marginene ikke bikket vår vei. Søndag byr vi på tippetips, to dobler og en tysk singel.

HTML EMBED


Palermo - Verona H 1,70 (spillestopp kl 14.55)
Palermo har hatt en flott sesong i Serie A etter tilbakekomsten fra Serie B, og ligger på en flott 8. plass når serien er drøyt halvspilt. Det er ikke mer enn sju poeng opp til Sampdoria på 5. plass som gir Europa League-kvalik, uten at vi tror det nødvendigvis er en gulrot for Palermo. Hjemme står laget med flotte 5-4-1, og det er ikke noe nytt at Palermo svikter borte (1-5-4). Med mannskapet ser det nesten perfekt ut, da kun Maresca er fraværende.

Verona er ikke mer enn tre poeng bak Palermo og innehar 14. plass før denne runden. 14 av 24 poeng er tatt hjemme i Verona, mens laget står med 2-4-4 på bortebane. Verona har ingen fravær av betydning.

Palermo står med 5-1-1 på sine sju siste hjemmekamper (poengtap mot Udinese og Roma), og selv om 1,70 kanskje er litt snaut, synes vi det rekker fint til å ta med denne kampen i en Serie A-dobbel.

Atalanta - Cagliari H 2,10
Med en hjemmestatistikk på 2-4-3 er det ikke statistikken vi støtter oss til når vi foreslår spill på Atalanta i denne kampen. Men Atalanta har vist forbedring i det siste og møter her en motstander som ikke trives på bortebane og som dessuten er rammet av flere viktige fravær. Hjemmelaget må unnvære suspenderte Daniel Baselli (startet ni seriekamper) med karantene.

For Cagliari er både den gode svensken Albin Ekdal (startet samtlige 20 seriekamper hittil) og forsvarspilleren Luca Rossettini (startet 19 seriekamper hittil) ute med karantene.

Tilsvarende kamp sist sesong endte med 1-0 seier til Atalanta og et svekket Cagliari bør være overkommelig for hjemmelaget søndag. Vi får sette vår lit til den argentinske spissen German Denis. 2,10 på Atalanta kombinert med seier til Palermo gir oss flotte 3,57 i dobbelodds.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag