Get-ligaens poengkonge Eric Castonguay jubler over scoring mot Vålerenga tidligere 18. september. Frisk/Asker vant oppgjøret på Jordal 3-2.
Get-ligaens poengkonge Eric Castonguay jubler over scoring mot Vålerenga tidligere 18. september. Frisk/Asker vant oppgjøret på Jordal 3-2. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Frisk/Asker er dagens beste spill

Frisk har vært en positiv overraskelse i Get-ligaen og har gode vinnersjanser mot et Stjernen med nedadgående formkurve.

Kommersielt

Flere tips fra Sportspill torsdag:
Tippetips:
  Full tillit til Høgmo
Oddstips 1: 
Sveits skal til EM
Dagens langskudd:
   Bunnlaget har våknet til liv
V5 Bjerke:
   Vi byr på et sjokk
V4 Bollnäs:
  Robert fikk fart på sakene
V64 Åby:
   En Champagne-banker

På torsdagens langoddsprogram kan vi spille på en rekke EM-kvalifiseringskamper, Get-Ligaen, SHL og ATP-turneringen i Shanghai. Husk også at midtukekupongen i Tipping er lagt til i kveld.

Dagens oddstips 2

Frisk/Asker - Stjernen H


Frisk/Asker har hatt en flott formutvikling og ligger på fjerdeplass med 15 poeng på 8 matcher.

Kommer fra 4-2-seier borte mot Lillehammer og 6-1 hjemme mot M/S. Før det ble det et knepent tap for Sparta og en flott 2-0-triumf borte mot Storhamar.

Frisk var av mange eksperter tippet som det svakeste laget i Get-ligaen når man ser bort fra nyopprykkede Manglerud/Star og Kongsvinger, men stallen fremstår for tiden sterkt nok til å kunne kjempe på øvre halvdel av tabellen.

Laget har en matchvinner i keeper Nicklas Dahlberg, som har storspilt i høst. Det har også den kanadiske importen Éric Castonguay . 27-åringen står med fem mål og ti assists på seks matcher og topper poengligaen i Get-ligaen.

Fraværsmessig ser det bra ut. Dag Christian Frøystad måtte stå over med sykdom mot Lillehammer, men skal være klar i kveld.

Stjernen åpnet sesongen forrykende, men har hatt en helt motsatt formkurve av Frisk og står med tre tap på de siste fire matchene. Nå skal det legges til at man har møtt Lørenskog, Vålerenga og Oilers i denne perioden (i tillegg til Kongsvinger), så programmet har vært tøft.

Tapene har ført østfoldingene ned på femteplass, og det er to poeng opp til dagens motstander.

Stjernen kan slå hvem som helst hjemme i Stjernehallen, der 12 av 13 poeng er tatt, men sliter langt mer på bortebane. I fjor ble det bare 13 bortepoeng på 22 forsøk, mens det altså bare er blitt ett poeng så langt i høst.

Det ser også ut som om østfoldingene har rast litt fra seg etter en god pre-season og start på sesongen, og vi tror mest på hjemmelaget i kveld. H spilles til 1,90 i odds.

klikk her for å levere dette spillet hos Norsk Tipping.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus