Foto: Scanpix/Håkon Mosvold Larsen

Frölunda for tredje gang

Luleå innfridde vårt oddstips onsdag og i dag jager vi Frölunda for tredje gang på seks dager.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Solberg først og sist
V65 Boden: Skyter to blinker?

Torsdagens langoddsprogram er i all hovedsak viet ishockey med kamper fra den finske, norske og svenske eliteserien. En kamp fra Copa del Rey er det også funnet plass til, i tillegg til to kamper fra Brasil og en kamp fra MLS. Totalt er det 27 spilleobjekter på torsdagens liste.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Timrå - Växjö Lakers
Timrå slo til med en svært overraskende 5-1 seier borte mot Linköping tirsdag, i en kamp der laget var meget effektivt. På sju hjemmematcher står Timrå fortsatt uten seier etter ordinær tid. Tabelljumbo Växjö Lakers har fattige ti poeng og og dermed var det over og ut for trener Janne Karlsson og i kveld er det assistenttrener Sam Hallam som leder laget for første gang. Det kan naturligvis slå begge veier, men dette kommer til å bli jevnt og ligger verdien på borteseier til 2,50 i odds som blir dagens klare langskudd.

Dagens avslag
Vålerenga - Storhamar Dragons
Norsk eliteserie der vi aner en viss slitasje på Vålerenga etter en solid start på sesongen. Formløs er tilsynelatende Storhamar med fire tap på sine fem siste, men Hamar-laget har en viss kapasitet. Ikke i vår villeste verden hadde vi touchet 1,40 på Vålerenga, dagens soleklare avslag.

Dagens spill
Linköping - Frölunda
3-0-4 på de sju siste for meget variable Linköping som gikk på en stjernesmell som 1,40 oddser hjemme mot Timrå tirsdag. 3-1-2 på de seks hjemmekampene som er spilt (tallene er etter ordinær tid). Ligger på 7. plass med sine 22 poeng og fjorårets suverent største skuffelse, er vanskelig å plassere foreløpig.

Frölunda var vår herlige vinner til 3,05 i odds i bortemøtet med Modo sist lørdag. Vi hadde tro på laget også hjemme mot HV71 mandag, men den kampen kom trolig for tett på lørdagskampen og laget tapte 2-3 hjemme i en jevn kamp. Spesielt nykommerne fra NHL, Matt Duchene og Viktor Stålberg, var preget av to kamper på tre dager. Frölunda står med sterke 3-0-4 på borteis (etter ordinær tid) og de to siste borte er begge vunnet.

Linköping har ikke sett bra ut i sine siste kamper og spilte kamp senest tirsdag, mens Frölunda har en dags mer hvile. Det skal ikke være noen nye fravær i noen av lagene. Vi synes oddssettingen i denne kampen er veldig skjev og lar oss igjen friste av spill på Frölunda til flotte 2,60 i odds. Heldigvis kan kampen spilles som singel og Frölunda-seier er vårt klare valg denne torsdagen.

Vår innsats på dette singelspillet er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag torsdag (spillestopp kl 18.55):
Kamp 111. Linköpings HC - Frölunda HC 1,90 3,80 2,60
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus