Foto: Illustrasjonsbilde

Frölunda holder koken

Sjekk Hockey-Pelles tips til torsdagens matcher i SHL.

Kommersielt

Sportspills øvrige meny torsdag:
Oddstips:Målfest i Brussel?
V4 Örebro: Nettavisen på jakt etter lunsjkroner
Eksperten: Spill Nettavisens populære andelslag

Färjestad - Linköping (11. plass - 8. plass )
Jeg hadde en fornemmelse av at Linköping skulle ta Skellefteå sist. Nå holdt det ikke hele veien inn, men innsatsen var helt klart godkjent. Daniel Grillfors og Magnus Johansson var tilbake, og i kveld får vi også et gjensyn med Jonas Almtorp.

Färjestad var det beste laget i to perioder mot Leksand, men hadde nok en gang problemer med å sette sjansene.

Hvis man kunne halvgarderer HU, ville det ha vært et bra spill. Nå faller i stedet valget H til 2,20.

Odds: 2,20 - 3,70 - 2,35

Frölunda - Växjö (2. plass - 5. plass)
Roger Rönnberg gjør en meget god jobb med Frölunda. Laget holder som regel alle tre periodene, og man gjør livet surt for motstanderne gjennom høyt tempo på skøytene. Skademessig ser det fortsatt bra ut.

Växjö måtte nøye seg med ett poeng mot Brynäs, men man skal ikke klage på prestasjonene. Er fortsatt svekket av fraværene til Mattias Modig, Jeremias Augustin, Johan Markusson og Colby Armstrong.

Et Frölunda-lag som har tatt over andreplassen på tabellen, bør ha gode vinnersjanser. H til 1,85 kan testes.

Odds: 1,85 - 3,80 - 2,90

Skellefteå - Örebro (1. plass - 10. plass)
Örebro er inne i en meget tung periode. Den vanskelige skadesituasjonen får ta en del av skylden. Matchen mot Modo sist var et lyspunkt. Man kom til mange flere målsjanser enn på lenge, og innsatsen burde ha resultert i bedre enn tap i forlengningen.

Serieleder Skellefteå holder koken, men man får ingenting gratis. Viser styrke ved å vinne selv når ting ikke stemmer hundre prosent. Skadesituasjonen er bra.

1,30 på H er for lavt. Skellefteå er gode, men det er ikke San José vi snakker om. Hvis noe skal spilles her, må det være U til 4,85.

Odds: 1,30 - 4,85 - 5,80

Modo - Brynäs (4. plass - 6. plass)
Modo vant i forlengningen sist, men spillemessig så det ikke bra ut i det hele tatt. Kan takke målvakten Anton Forsberg for seieren. Jeg regner med at innsatsen denne gangen blir bedre – nå som man er blitt varm i trøya etter spillepausen.

Brynäs måtte spille en del tid i egen sone sist, men var giftige på kontringer. Er fortsatt svekket av skader, selv om situasjonen begynner å bli lysere.

Ingen av HUB-oddsene lokker. Over 5,5 mål til 2,20 er det som kommer nærmest et spill.

Odds: 1,80 - 3,80 - 3,05

HV 71 - Luleå (12. plass – 3. plass)
HV 71 er fremdeles sårbare når man møter motgang. Det var tydelig sist. Innledet kampen strålende og gikk opp til 2-0. Da lå det an til storseier. Men i stedet reduserte AIK, og da ble HV 71 umiddelbart nervøse. Har altså fremdeles en hel del å jobbe med, men det råder ingen tvil om at spillermaterialet er sterkt nok til å klatre på tabellen.

Luleå var lenge det beste laget mot Frölunda, men ble litt forsiktig i tredje periode, hvor man forsøkte å forsvare 1-0-ledelsen. Ingen større endringer ventet i formasjonen.

Føles helt riktig med den jevne oddsen. Lukter overtid.

Odds: 2,28 - 3,70 - 2,28

Leksand - AIK (7. plass – 9. plass)
Leksands siste matcher har vært flatterende. Gjorde egentlig bare én god periode sist, men det holdt til seier (mye takket være Färjestads scoringsvegring). Kommer til å fortsette med sin 1–3–1-liknende spillestil.

AIK var nær ved å ligge under 0-3 sist, men klarte i stedet å redusere til 1-2. Jobbet seg deretter inn i matchen. Bør imidlertid være fornøyd med at det ble ett poeng. Er svekket offensivt grunnet skadefravær.

Vi forventer ingen målfest, og under 5,5 mål til 1,50 i odds er aktuelt.

Odds: 1,90 - 3,80 - 2,80

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus