Fulham har et poengsnitt på 1,91 pr kamp under manager Kit Symons. Forgjengeren Felix Magath fikk et snitt på 0,13 på sine åtte kamper før han fikk sparken.
Fulham har et poengsnitt på 1,91 pr kamp under manager Kit Symons. Forgjengeren Felix Magath fikk et snitt på 0,13 på sine åtte kamper før han fikk sparken. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Fulham har best snitt i Championship

Under manager Kit Symons har Fulham i snitt tatt mer poeng enn serieleder Derby har totalt.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Dagens langskudd:  Fiorentina kan ryste Juventus
Oddstips 2:
  Må tenke på Champions League
V65/V4 Solvall
a: Ny fest i formiddag?
V65 Romme:
Goop vinner mest

Fredagens langoddsprogram består blant annet av sprintdueller i Lillehammer og kamper fra Championship, Serie A, Bundesligaen, FA-cupen, spansk cup og Ligue 1.

Dagens oddstips

Fulham - Watford H


Fulham er klart forbedret under manager Kit Symons og fikk et pusterom fra nedrykksstriden med den viktige borteseieren over Brighton forrige runde.

Har vært strålende på hjemmebane etter at man fikk lagt bak seg den tunge starten på sesongen og står med 4-1-0 på de siste fem på Craven Cottage.

En av årsakene til at snuoperasjonen har lykkes er at Hugo Rodallega og Ross McCormack har funnet tonen på topp. Colombianske Rodallega står med åtte mål og fem målgivende, mens sommersigneringen McCormack har fire mål og sju assists.

Hjemmelaget har ingen nye skadebekymringer, men Adam Taggart, Tim Hoogland, Fernando Amorebieta og Jesse Jeronener fortsatt ute. Dan Burn og Sean Kavanagh er tilbake etter å ha stått over med henholdsvis karantene og skade sist.

Watford fremstod som et stabilt topplag og ledet serien etter 15 runder, men har siden tapt fire matcher på rad og har falt ned til sjuendeplass.

Forsvareren Gabriel Tamas er ute med skade, mens reservekeeper Jonathan Bond er usikker.

Fulham har tatt 21 poeng på 11 kamper etter at forhatte Felix Magath fikk sparken og ville ha ledet ligaen dersom poengsnittet hadde vært like godt helt fra starten. Poengsnittet under Symons er 1,91, mens serieleder Derby har tatt 1,84 poeng i snitt på 19 kamper.

Symons har ikke gitt opp håpet om playoffplass, men da må hjemmekamper som denne vinnes.

Vi spiller H til 2,10 i odds.