*Nettavisen* Sportspill.

Fulham har ikke scoret på fire kamper

Fulham ble slått ut av ligacupen i fjerde runde, men er fortsatt med i FA-cupen. Foto: Stephen Pond (Pa Photos)

Og i kveld er formsterke Wolverhampton motstander.

13.01.15 13:48

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens langskudd:
Forlenger straffen til PSG-stjerner
Oddstips 1:
Bastia fosser videre
Oddstips 2:
West Ham topper laget
V5 Drammen:
Lettløst rebus
V4 Gävle:
Vi spiller samlebonger

Etter en svart helg for oddstipsene, var det gledelig å se at begge mandagens tips satt som et skudd (Coventry - Swindon B til 2,15 i odds og Valenciennes - Soachaux B til 2,85 i odds).

Tirsdag er det blant annet returkamper i tredje runde av FA-cupen, spansk, fransk og italiensk cup, SHL og Get-ligaen på oddsmenyen.

HTML EMBED

Dagens dobbel

Wolverhampton - Fulham H
Bristol City - Doncaster H
HTML EMBED


Wolverhampton – Fulham H 1,80

Selv om det endte 0-0 i det første oppgjøret mellom disse to, var FA-cupkampen en nervepirrende affære med gode sjanser til begge lag.

Wolverhampton er i bra slag om dagen og tok en etter hvert fortjent 1-0-seier borte mot Blackburn i helgen. Står med 4-1-0 på de siste fem ligakampene og har klatret opp til åttendeplass. Det skiller bare ett poeng opp til Watford på playoff.

Midtbanespilleren Bakary Sako er opptatt med spill for Mali i Afrikamesterskapet, mens den unge forsvareren Kourtney Hause er cup-tied. Kantspilleren Tommy Rowe er skadet.

Ikke like gøy å være Fulham-fan om dagen. London-klubben skapte lite mot Cardiff i helgen og tapte 0-1.

Står med null poeng og null mål på de siste fire kampene i serie og cup. Har falt ned til 18. plass og er dermed på full fart tilbake i bunnstriden etter å ha vært i fin form før jul.

Midtbanespilleren Lasse Vigen Christensener trolig fortsatt ute grunnet skade. Alex Kacaniklic og Ryan Tunnicliffeer hentet tilbake til klubben etter å ha vært utlånt til henholdsvis FV København og Blackburn.

Denne omkampen kommer ubeleilig på begge lagene ettersom det er et tett kampprogram. Wolverhampton har imidlertid en tilsynelatende enkel kamp til helgen (elendige Blackpool på hjemmebane), og det er derfor mulig at laget kan komme til å prioritere oppgjøret høyere enn Fulham.

Bortelaget scorer ikke mål om dagen, og vi tror klart mest på formsterke Wolves.

Bristol City – Doncaster H 1,70
Bristol skuffet i den første omgangen i Doncaster, men kom sterkt tilbake etter hvilen og sikret omkamp om retten til å spille fjerde runde i FA-cupen.

Laget gjenerobret ledelsen i League One med 4-0-seier hjemme mot middelhavsfareren Notts County i helgen. Er også ligaens beste hjemmelag med 9-2-1 og 23-9 på de første 12 kampene.

Det er ingen nye fravær i troppen.

Doncaster ligger på 12. plass i League One, 20 poeng bak dagens motstander. Det er jevnt fra siste til sjetteplass, og det skiller bare fem poeng opp til Sheffield United og Bradford på de nederste playoffplassene.

Spilte 2-2 borte mot Oldham i helgen (utliknet fem minutter på overtid) og har dermed brukbare 2-3-1 på de siste seks i serien.

Låneavtalen med Manchester United-keeperen Sam Johnstone har gått ut, og den meget uerfarne 21-åringen Marko Marosistår dermed i mål. Dean Furman er opptatt med Afrikamesterskapet for Sør-Afrika, mens den erfarne midtstopperen Rob Jones er skadet.

Lagene møttes på samme bane i ligaen i august. Da vant Bristol 3-0. Vi tror på en ny hjemmeseier i kveld.

Samlet odds for dobbelen: 3,06.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag