Inter-fansen ville ikke ha draktene til Mauro Icardi (til venstre) og Fredy Guarin etter 1-3-tapet for Sassuolo og kastet dem tilbake til spillerne.
Inter-fansen ville ikke ha draktene til Mauro Icardi (til venstre) og Fredy Guarin etter 1-3-tapet for Sassuolo og kastet dem tilbake til spillerne. Foto: Serena Campanini (Ap)

Full krise i Inter

13. plass i ligaen og spillere som krangler med fansen er ingen god oppladning før kveldens cupkamp.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
VM Super-G:
   Jansrud er superfavoritt
Oddstips:
  Finne kan få sjansen
Tippetips: Liverpool vil til Wembley
V76 Bjerke:Herlig meny på Bjerke
V5 Bjerke:  Vi byr på en frekkis i V5-5

Onsdagens langoddsprogram er ikke veldig omfattende, men det finnes klart interessante kamper på dagens program. Liverpool skal ut i en småvrien omkamp borte mot Bolton i FA-cupen, mens Real Madrid spiller hengekamp hjemme mot Sevilla i La Liga og kan øke sitt forsprang til fire poeng ned til Barcelona med seier.

VM alpint byr på Super-G med både Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal på startstreken og i tillegg spilles det flere seriekamper i Bundesliga.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

Dagens dobbel

Napoli - Inter H
Monaco – Bastia over/under 2,5 mål Under


Napoli – Inter H 1,75

Inter har hatt en meget skuffende sesong og ligger helt nede på 13. plass i Serie A. Laget henger ikke sammen om dagen og kommer fra to svake opptredener i ligaen.

Bunnivået ble nådd i 1-3-tapet for Sassuolo i helgen, der toppscorer Mauro Icardi og Fredy Guarin fikk draktene sine kastet tilbake av illsinte fans da de skulle takke for kampen.

Icardi havnet i krangel med supporterne og måtte holdes tilbake av lagkameratene. Argentineren, som står med 11 seriemål på 21 matcher, får trolig ikke spille kveldens kamp mot Napoli i kvartfinalen i Coppa Italia.

Forsvareren Issac Donkor soner karantene, mens Danilo D'Ambrosio, Hugo Campagnaro og Marco Andreolli og er Pablo Daniel Osvaldo er ute.

Napoli står med fire strake seiere i serie og cup etter hjemmetapet for Juventus 11. januar og ligger på tredjeplass i Serie A. Måtte ha straffekonk for å slå Udinese ut av forrige cuprunde.

Faouzi Ghoulam og Saphir Taider er trolig tilgjengelige igjen etter spill i Afrikamesterskapet.

Roberto Mancini har fått fint lite ut av Inter-mannskapet etter at han tok over som trener i november, og vi tror på en ny nedtur i kveldens cupkamp.

Annonse:  Her kan du kjøpe billetter, reise og hotell til Inter og Milans kamper.

Monaco – Bastia under 2,5 mål, 1,50
Semifinale ligacupen, den minst prestisjefulle av de to franske cupene.

Monaco slo ut Guingamp forrige runde og serieleder Lyon runden før det. Spilte 0-0 hjemme mot Lyon i serien i helgen og har flotte 6-2-0 på de siste åtte i ligaen. Den svake starten på sesongen gjør imidlertid at laget ikke ligger høyere enn femteplass.

Kantspilleren Ferreira Carrasco soner karantene, mens spissen Lacina Traoré er opptatt med spill i Afrikamesterskapet.

Bastia har spilt 1-1 i de to siste seriekampene og ligger på 16. plass med 24 poeng. Har kun ett poeng ned til Evian på direkte nedrykk.

Midtbanespillerne Floyd Ayité, El-Hadji Ba og Christopher Maboulou er ute med skade.

Monaco har vunnet de tre siste innbyrdes og har spilt 13 kamper på rad i serie og cuper uten å slippe inn mål i ordinær tid. Monaco har selv ikke bøttet inn mål i denne perioden, og det er ikke blitt scoret mer enn to mål i noen av lagets siste 15 matcher.

Denne statistikken gjør et spill på under 2,5 mål interessant. Dette objektet betales med 1,50 ganger pengene.

Samlet odds for dobbelen: 2,63.