Foto: Scanpix (SCANPIX)

Fyll opp lommeboka i dag også

Gårsdagens spillforslag gikk inn til litt over tre ganger pengene, sjekk kveldens utvalgte kamper her!

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Kjedelig og målfattig - igjen
Spesiell kamp, ettersom det er den tredje mellom lagene på to uker. 0-0 i London i FA-cupens 3. runde ble fulgt opp av en knepen 1-0-seier til City i omkampen på onsdag. West Ham var minst like gode kampen under ett, men fikk aldri kontroll på Martin Petrov, som igjen var nest sist på ballen da avgjørelsen falt. Mpenza og Johnson fortsatt ute, Castillo skadet før han rakk å bli varm i sin nye trøye.

Ashton gjorde nok en god kamp på topp for gjestene forrige gang, men det hjelper lite når målene som så ofte før uteblir. Gabbidon er klar for spill igjen, kampen litt for tidlig for Faubert. Solano, Zamora, Bellamy og Parker fortsatt ute.

Petrov får neppe herje like fritt igjen, og da begynner det å bli vanskelig å se for seg noe annet enn nok en kamp preget av halvsjanser. Vi slår til på at lagene er like langt ved pause til konkurransedyktige 2,10.

Intenst Madrid-derby
Spennende toppoppgjør, hvor Atletico omsider har hevet seg til et nivå hvor dette ikke er avgjort på forhånd. Vertene ligger dog 10 poeng bak på 3. plass. 5-1-1 på de syv siste i serien. Få fravær, men den gode keeperen Franco er én av dem. Bortelaget ser som nevnt ut til å vinne La Liga komfortabelt i år. Suverene hjemme og 4-3-2 borte. Cannavaro og Ramos returnerer. Heinze, Saviola og Robben er fortsatt ute med skader, Diarra i Afrika.

Storebror Real kunne vært større favoritter etter vår mening. Har normalt stålkontroll på naboen, og dessuten en annen erfaring med store og viktig kamper. 2,30 for borteseier er i tråd med markedet.