Evigunge Antonio Di Natale har scoret 184 seriemål for Udinese og er allerede oppe i seks scoringer i serie og cup denne sesongen.
Evigunge Antonio Di Natale har scoret 184 seriemål for Udinese og er allerede oppe i seks scoringer i serie og cup denne sesongen. Foto: Alberto Lancia/EPA

Gamlefars vanvittige målsnitt

Antonio Di Natale blir 37 år om to uker, men scoringsformen er stadig like god.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Dagens dobbel: Full krise for Espen Ruuds lag
Oddstips 2:
Tettstedet som herjer i Allsvenskan
V65 Täby galopp: Wido på svensketokt
V65 Drammen: Østre får sin revansje

V64 Halmstad:
  Mandagskveld med Lövgren

Oddsuken starter med et brukbart program med kamper fra blant annet Premier League, Serie A, norsk 1. divisjon og Allsvenskan.

Dagens oddstips

Udinese - Parma H


Økonomiske problemer gjorde at Udinese fikk en rufsete fjorårssesong etter flere år som stabil toppklubb. Har endelig kommet seg over den økonomiske kneika, og dette kan være sesongen Udinese tar steget tilbake i toppsjiktet.

Høsten har i alle fall startet meget bra, med seier i tre av fire kamper. Spesielt 1-0-seieren borte mot Lazio sist var imponerende.

Antonio Di Natale, som fyller 37 år 13. oktober, var en av få Udinese-spillere som leverte varene forrige sesong (17 seriemål). Den notoriske måltyven er oppe i to seriemål og fire cupmål denne sesongen og har scoret totalt 184 ganger på 332 kamper for Udinese siden han ble kjøpt i 2004. Det gir et snitt på 0,55 mål per kamp.

Di Natale ble hvilt mot Lazio (kom inn som innbytter), men det er ventet at han er tilbake fra start i kveld. Nykommeren Cyril Théréau fikk sjansen i Di Natales fravær og takket for tilliten med sin første scoring for klubben. En tredje spiss, Lu іs Mur і el, ser ut til å bli klar etter å ha pådratt seg en smell mot Lazio.

Backen Gabriel Silva, keeperkomenten Simone Scuffet, tidligere Liverpool-spiller Albert Riera og forsvareren Molla Wagué er skadet.

Parma har fått en tung start på sesongen og står med tre poeng på fire kamper. Så ut til å ta et viktig hjemmepoeng mot Roma sist, men en sen frisparkscoring av Miralem Pjanic sørget for at oppgjøret endte 1-2.

Den raske vingen Jonathan Biabiany, midtstopperen Gabriel Paletta, forsvareren Mattia Cassani og et par reservespillere er skadet.

Laget har sluppet inn hele ti mål så langt, noe som er mest i ligaen.

Udinese har noe på gang etter et skuffende år, og vi tror det normalt hjemmesterke laget tar tre poeng og klatret opp på bronseplass i kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus