*Nettavisen* Sportspill.

Går mot sjokknedrykk i Premier League

PLs BESTE?: John Carver (til høyre) har fått mye kjeft etter å ha kalt seg selv Premier Leagues beste manager. Foto: John Sibley (Reuters)

Søndag kan en av historiens mest sensasjonelle nedrykk bli et faktum.

24.05.15 13:16

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips 1: Tottenham har sluknet fullstendig
Oddstips 2: Haugesund slår Godset
Langskudd: Ny nedtur for Liverpool
Tippekupongen: Sesongens siste PL-kupong
V64 Lindesberg: Jackpot med norsk banker
V65 Sørlandet: Jackpot med Petter
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Det ble en strålende lørdag for Nettavisens oddstips. Den tyske dobbelen (seire til Hamburg og Hannover) til 3,74 i odds satt klokkerent. Det samme gjorde singelspillet på Genoa til 2,35 i odds, og i tillegg lanserte vi vinnerspill på Sverige i MGP til pene 2,40 i odds.

Søndag er det på tide å takke for Premier League-sesongen 2014/15. I tillegg spilles det kamper i Italia og Norge, blant annet, på søndagens langoddsprogram.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 15.55.
West Ham (UB) + Hull, samlet odds 5,79

Det er duket for siste runde i Premier League og vi kjører en dobbel som vil føre til nedrykk for Newcastle til meget spennende odds!

Newcastle - West Ham, UB 1,90
Søndag kan det skje: Newcastle kan rykke ned fra Premier League. Formen etter nyttår har vært helt ufattelig dårlig, og ett poeng på de ti siste kampene har sendt dem rett til den verste nedrykksstriden.

I dag er de avhengige av seier for å være sikre på å beholde plassen. Målforskjellen er svakere enn den til Hull, så om Hull vinner og Newcastle bare får ett poeng, er det ned med sistnevnte.

Hvem skulle trodd det for bare tre måneder siden? Klubben hadde 35 poeng etter 27 kamper og var så godt som sikret ny kontrakt. Vi har vært vitne til en av de mest formidable kollapsene i Premier Leagues historie.

6-5-7 er den svake hjemmestatistikken på St James' Park denne sesongen.

S. Taylor, Cheikh Tioté, Siem de Jong og Massaido Haidara er alle skadet for vertene.

På besøk kommer et West Ham som også har vært i dårlig forfatning siden årsskiftet. Den fantastisk høstsesongen ble fulgt opp av litt vel mye hviling på laurbærene, og siden nyttår har de vært blant Premier Leagues svakeste lag.

Til tross for dette, har de en imponerende poengsum og har også hentet seg litt inn de siste kampene. De to siste kampene har de imidlertid tapt, for Everton og Aston Villa.

3-7-8 på reisefot og en svak borteform gir imidlertid Newcastle håp om fornyet kontrakt.

Selv om West Ham har lite å spille for, har de neppe planer om å gi Newcastle en lett kamp. I tillegg ble West Ham-sjef Sam Allardyce sparket fra dagens motstander i sin tid, og en liten vendetta er vel ikke utenkelig.

Diafra Sakho, Andy Carroll, James Collins, Guy Demel og Doneil Henry er skadet for gjestene.

1,90 er godkjent odds på uavgjort eller borteseier.

Hull - Manchester United, H 3,05
For å berge plassen er bare seier godt nok for Hull. Motivasjonen er selvfølgelig på topp før denne siste kampene, og fansen på KC Stadium vil gjøre alt for å gi dem støtten de trenger.

Hjemmelaget har hatt et vanvittig tøft kampprogram den siste tiden. Men de slo Liverpool på hjemmegress for bare noen runder siden, og de vet at de har kvalitet til å slå United også.

5-4-9 er deres hjemmestatistikk, og sier nok om hvorfor de er i nedrykkstrøbbel denne sesongen.

Skadesituasjonen er som følger: Mohamed Diamé, Curtis Davies, Gastón Ramirez og Robert Snodgrass er ute - alle potensielle startere. Jake Livermore er suspendert som følge av en mislykket dopingtest.

Manchester United er fortsatt med i kampen om direkte Champions League-plass - men bare i teorien. De er avhengige av Arsenal-tap (som spiller hjemme mot West Bromwich) og å få åtte mål bedre målforskjell enn «the Gunners».

Formutviklingen har vært noe svak og de har bare én seier de siste fem ligakampene. Dog har de møtt veldig god motstand. På bortebane har de vært lite mer enn middelmådige, med 6-7-5.

Michael Carrick, Rafael og Luke Shaw er skadet. Det hersker usikkerhet rundt hvorvidt Johnny Evans og David de Gea rekker kampen.

Selv om Hull må vinne for å redde livet, er det tydelig at oddsen er mot dem. Vi tror imidlertid Hull har bedre sjanser enn oddsen tilsier.

Hvis denne dobbelen går inn, rykker Newcastle ned. 5,79 er godt betalt for en slik sensasjon!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag