Wycombes Aaron Pierre i duell med en Coventry-spiller i en cupkamp tidligere i sesongen.
Wycombes Aaron Pierre i duell med en Coventry-spiller i en cupkamp tidligere i sesongen. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Går til topps på tabellen i kveld

Wycombe er laget vi stoler på i dagens oddstips.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips 2:
  Hockeytvillingene gjenforent
V64 Umåker:
Jackpot så det suser
V4/V5 Åby:
Seiersmaskin innfrir
V65 Leangen:
Kai stortrives i Trondheim

Det er dessverre et begrenset utvalg med objekter på mandagens langoddsprogram. Det nærmeste vi kommer aktuelle spill er Carslen – Anand, et oppgjør fra League Two og en match fra Hockeyallsvenskan.

Dagens oddstips

Wycombe - Burton HWycombe var en hårsbredd fra å rykke ned fra League Two og ut av det profesjonelle ligasystemet forrige sesong, men reddet seg med seier og gunstige resultater ellers i siste serierunde. I høst har det imidlertid gått strålende, og laget vil gjenerobre ledelsen i serien dersom det skulle bli seier i kveld.

Slo Barnet i FA-cupen på bortebane forrige helt og vant den forrige seriekampen 2-1 over Oxford borte.

Hjemmelaget har to suspensjoner som skaper litt hodebry. Midtbanespilleren Josh Scowen og midtstopperen Aaron Pierre pådro seg begge sine femte gule kort for sesongen forrige helg og må sone i dag. Skademessig ser det ok ut. Forsvareren Gary Doherty er fortsatt ute, men spissen Aaron Holloway kan være tilbake etter strekk.

Burton endte i playoffspillet forrige sesong, men måtte gi tapt for Fleetwood i finalen. Ligger godt an også denne sesongen, med sjetteplass før kveldens hengekamp. Vil komme á poeng med Wycombe dersom det skulle bli seier i kveld.

Formmessig er det imidlertid ikke så mye som tyder på tre poeng. Bury ble knust 5-0 av League One-laget Bury i FA-cupen forrige helg og har slunkne 2-1-3 på de siste seks seriekampene.

Den tidligere storscoreren Jimmy Floyd Hasselbainker ny manager i Burton. Den flyvende nederlenderen fikk ingen god start i sin debut som manager i England, ettersom førstekeeper Dean Lyness ble fraktet til sykehus med beinbrudd allerede på første trening. Chris Weale, som ble hentet på lån fra Yeovil lørdag, spiller trolig fra start i dag.

Forsvareren George Taft er snart tilbake etter skade, men denne kampen kommer trolig for tidlig. Midtbanespillerne Jimmy Phillips og Callum McFadzean er uaktuelle.

Burtons største problem er at de slippet inn langt flere mål enn de andre topplagene. 20 baklengs på 16 matcher er bare ett mindre enn det York på 21. plass står med på 17 matcher og 11 mer enn det serieleder har sluppet inn på 17 kamper. Situasjonen er ikke blitt bedre av at laget i kveld må stille med en keeper som bare har vært i klubben i to dager.

Vi tror mest på formsterke Wycombe i kveld og spiller H til 1,95 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus