*Nettavisen* Sportspill.

Garantert målfest med Leicester

MR. GOALS: Jamie Vardy har bøttet inn mål denne sesongen. Foto: Alex Morton (Reuters)

Selv om Jamie Vardy ikke er sikret å rekke kampen, tror vi på målfest på St James' Park.

21.11.15 16:52

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Bjerke lørdag:
Superjackpot med 21 mill ekstra
Oddstips 1:
Real Madrid best i El Classico
Oddslangskudd:
Trøbbel i vente for United
Oddstips 4:
Katastrofale Start er ribbet for selvtillit
Tennis:
Federer blir slått av kompisen

TV-kampene: Helgens TV-sendte kamper
Skaderapport PL:
Disse mister helgens Premier League-runde

En strålende oddslørdag står foran oss, når klubbfotballen endelig ruller igjen etter landslagspausen. Dagens store høydepunkt er selvfølgelig sesongens første El Classico, mellom Real Madrid og Barcelona. Men utover dette er det en rekke flotte objekter og det spilles også tennis i London.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 15.55.
Over 2,5 mål i Newcastle - Leicester + Swansea, samlet odds 2,73.

Over 2,5 mål i Newcastle - Leicester, H 1,55
Vi har spilt over 2,5 i en Leicester-kamp før og den endte 0-0, men Leicester er stadig det laget som er involvert i mest mål av alle i ligaen. De snitter 3,75 mål totalt per kamp, langt, langt foran Sunderland på 2. plass. I ni av tolv kamper har de gått over 2,5 mål.

Det store spørsmålstegnet er om spissen Jamie Vardy rekker kampen, han pådro seg en skade mot Watford sist, men klarte å fullføre kampen. Om han spiller eller ikke vil ha mye å si for dette tipset, så om han ikke starter, er det kanskje lurt å ta en ny vurdering.

Uansett: Forsvaret til Leicester lyser ikke tillit, det heller. De står med 20 baklengs på 12 kamper, sjette mest av alle i ligaen. Det hjelper at bare Manchester City har scoret mer, dog.

Borte har de 12-9 i målforskjell på seks kamper, altså i snitt 3,5 per bortekamp.

Hjemmelaget har endelig tettet igjen bakover og begynner å finne en viss form. De har null baklengs de to siste kampene og bare ett mål totalt i disse to kampene, en solid forbedring fra starten av sesongen. De har gått over i seks av tolv kamper totalt.

Newcastle mangler tre målvakter i Karl Darlow, Rob Elliot og Tim Krul. De to førstnevnte er regnet som tvilsomme, men Elliot bør ha en grei sjanse for å rekke kampen og Newcastle Chronicle melder at han starter.

Uansett: Her blir det nok mål. Når Newcastle først raktner, raktner det fullstendig og Leicester har strålende offensiv kraft - spesielt om Jamie Vardy rekker kampen. Over 2,5 mål til 1,55 bør gå greit.

Swansea - Bournemouth, H 1,76
Garry Monk og Swansea har ikke levert det helt store så langt denne sesongen. Klubben fra Wales ligger på 14. plass i Premier League før runden, og har en middelmådig hjemmestatistikk med 2-2-2.

Formen har også vært svak i det siste og Monk har svært mye å rette opp i. 1-1-5 de siste syv kampene er rett og slett trist, men vi vet at dette Swansea-laget er svært mye bedre enn hva de har vist. Og til deres forsvar har de spilt mot lag som Arsenal, Tottenham, Stoke og Southampton i denne syvkamperperioden.

Men Monk & co kan glede seg over en skadefri tropp, og etter at vi forteller deg om Bournemouth sin situasjon, skjønner du nok at det blir mer å glede seg over for Garry Monk.

Å lese om sensasjonslaget Bournemouth sin sesong så langt er ikke akkurat gledelig lesing. Eddie Howe har en tøff jobb foran seg med å snu skuta for klubben fra Englands sørkyst.

Bournemouth befinner seg under nedrykkstreken i Premier League, og med en bortestatistikk på 1-0-5 er det ikke mye å juble for på sørkysten. Kun West Ham har de slått på reisefot.

"The Cherries" har i tillegg vært svært uheldige på skadefronten, og mangler flere nøkkelspillere til oppgjøret. Howe må klare seg uten Callum Wilson, Max Gradel, Tyrone Mings og Christian Atsu til oppgjøret mot Swansea, i tillegg til at Marc Pugh er usikker.

Swansea har vært normalt solide hjemme de siste sesongene og vet de kan bedre enn hva de har vist i det siste. Vi stoler på Swansea til 1,76 i odds.

Totaloddsen blir da på 2,73 for et par sannsynlige utfall.

Annonsebilag