Gaute Larsen er inne i en tung periode med sitt Bryne.
Gaute Larsen er inne i en tung periode med sitt Bryne. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Gaute Larsen i mer trøbbel

Det er virkelig motvind for Bryne om dagen, og i dag møter de et veldig sterkt hjemmelag.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagstips:
Dobbel: Glimt-seieren var ikke et blaff
Langskudd: City er blitt overvurderte
Tippekupongen: Nordisk fest på tippekupongen

Det er mange høydepunkter på søndagens langoddsprogram. City skal til pers, det samme skal Liverpool og Chelsea, mens her i Norge er det full rulle på de to øverste nivåer.

Dagens singel
Strømmen - Bryne, H 2,15

Dagens singel

Strømmen - Bryne H


Hjemmelaget fra Akershus har vært solide på eget kunstgress denne sesongen, og har spilt en veldig god rekke med kamper på hjemmebane den siste tiden.

På eget gress har de 5-3-2 og det er lenge siden de har tapt på hjemmebane. De er også første divisjons mest målfarlige hjemmelag, selv om de også har tendensen til å slippe inn billige mål.

Når de er på reisefot går det dessverre ikke så bra, så derfor er hjemmepoengene desto viktigere. Bunnstriden i 1. divisjon er veldig, veldig jevn, og uten tre poeng i dag, kan det bli en ubehagelig tid fremover, for da møter de gode lag - spesielt på bortebane.

Bryne har vært stabilt ustabile den siste perioden og har slitt hjemme mot lag som Hønefoss og Ull/Kisa den siste perioden. Tapte også 5-0 mot Sandefjord siste de var på reisefot, og selv om alle målene kom det siste kvarteret, viste Bryne at de tydelig er ute av form.

De er godt plantet på nedre halvdel av tabellen og det kan bli meget tøft i den kommende høsten. På bortebane har de en grei statistikk med 3-2-5.

Dette er en veldig viktig kamp for begge lag, men det er ingen tvil om hvem som har best forutsetninger for å ta alle tre poeng i dag. Strømmen får full tillit og til 2,15 kan det gi godt betalt.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus