(FOTO: EPA/SCANPIX)

Gave til deg fra Norsk Tipping

Bolton vil konsentrere seg om å holde plassen i Premier League, og drar til Portugal med et kraftig redusert mannskap. Sjekk dagens oddstips her!

Kommersielt

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Returkamp i Uefa-cupen etter 1-1 i Bolton for en uke siden. Sporting kom inn fra Champions League, der laget fikk det for tøft i gruppe med Roma og United. Valset over Basel i forrige runde. Ligger på 5. plass i den hjemlige ligaen, der det igjen ble et skuffende bortetap i helgen. Sterke 7-3-0 på hjemmebane. Gode Liedson mangler i dag også.

Bolton var ikke i aksjon i helgen, ligger tredje sist og på nedrykk etter en tung sesong i Premier League. Imponerte med solide resultater og redusert lag i gruppespillet, og slo ut sterke Atletico i forrige runde med 1-0-seier hjemme og 0-0 i den spanske hovedstaden. Mangler nesten hele laget i dag, manager Megson har allerede røpt at fokus er rettet mot den viktige bunnkampen mot Wigan til helgen.

Dette fikser hjemmesterke Sporting. Norsk Tipping har markedsledende odds på både hjemmeseier og hjemmeseier med handikapp. Ordinær H er tilgjengelig som singel. Selv om 1,60 ikke er all verden, ser vi ingen grunn til å ødelegge den flotte verdien ved å kombinere med andre objekter.

NB! Oddsen for hjemmeseier ble senket til 1,45 torsdag ettermiddag, og det synes vi blir i minste laget. Ny odds på hjemmeseier med handikapp er 2,20. 2,05 for U til pause blir vårt beste forslag etter endringen.

Alternativer for den grådige
Kampen kan også spilles H med 0-1 fra start til pene 2,80, men da ikke som singel. Av alternativer finner vi Frisk og VIF fra sluttspillet i Get-ligaen, begge til rundt to ganger pengene. Werder Bremen bør også ta en oppskriftsmessig hjemmeseier over Rangers, men 1,40 blir vel tynt med to lag som er såpass ustabile i aksjon. Kidderminster borte mot Stevenage i Conference League (3,80) kan vurderes i en dristig variant. Kombinerer man med at Sporting vinner med minst to, gir dobbelen over ti ganger pengene.