*Nettavisen* Sportspill.

Gedigen opptur etter Magath

Felix Magath hadde ingen suksess som Fulham-manager og ble sparket.  Foto: Simon Cooper (Pa Photos)

Fulham har kviknet voldsomt til liv etter at laget kvittet seg Felix Magath. I ettermiddag kan laget ta skalpen til Middlesbrough på bortebane.

04.10.14 09:36

Sportspills meny lørdag:
Dagens dobbel 1: Leicester blir bankeren
Dagens dobbel: Presset øker på Freedman og Bolton
Dagens singel: Tøft program for Atletico Madrid
Tippetips: Tolver på midtukekupongen- ny tolver i dag?
Premier League: Skade- og karanteneoversikt
V75 Leangen: Dobbel sjuerpott og kanonforutsetninger
V5 Leangen:
Samlebonger med Silje

Lørdagens langoddsprogram er strålende og består av ligafotball både her hjemme og ute i Europa. Det spilles i tillegg ishockey både i Norge og Sverige og vi merker oss at forhåndsfavoritten Stavanger og Vålerenga møtes i Stavanger kl 18. I Spania venter det blant annet et høyinteressant oppgjør mellom Valencia og Atletico Madrid.

HTML EMBED


Dagens langskudd:
Middlesbrough - Fulham B 4,10

Middlesbrough skuffet stort i hjemmekampen mot bunnlaget Blackpool sist og klarte bare 1-1. Det er slike kamper laget er nødt til å vinne dersom ambisjonene om opprykk skal oppfylles. Står med 2-1-2 på hjemmebane og 5-2-3 totalt og har falt ned til åttendeplass.

Dean Whitehead og Albert Adomah er tilbake etter å ha sonet mot Blackpool. Midtbanespillerne Grant Leadbitter og Adam Clayton ser også ut til å bli klare. Jonathan Woodgate er fortsatt uaktuell sammen med flere andre.

Fulham har løftet seg flere hakk etter at ”dikatoren” Felix Magath ble sparket, og laget står med tre strake seiere i serie og cup etter den overbevisende 4-0-triumfen mot Bolton i midtuken. Ligger fortsatt under nedrykksstreken, men er i langt bedre form enn de andre bunnlagene.

Vikarmanager Kit Symons stiller trolig med samme lag som vant sist. Adam Taggart er skadet.

Oddsmessig synes vi denne kampen er fryktelig skjevt satt. Fulham er kraftig på vei opp nå og selv om London-laget historisk sett ikke har vært spreke på bortebane, vinner naturligvis også Fulham på bortebane i ny og ne. Laget er stinn i selvtillit i øyeblikket og til meget spreke 4,10 i odds, må Fulham være et av dagens mest interessante langskudd. Vi spiller.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag