Foto: hesteguiden.com

Gjentar suksessen?

Ja, vi satser på at Nintendo Baunehøj gjør som sist han gjestet dagens arena, og i tillegg lar vi et friskt femtevalg få full tillit!

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Vi har vondt for å se at noen klarer å hente en lengde på 1 Nintendo Baunehøj i den andre avdelingen, og da skal sjansene for at storfavoritten innfrir være svært gode. Golden Globe-sønnen spant i fra de øvrige konkurrentene til slutt (så helpigg ut i målgangen!) til en overlegen seier mot tilsvarende motstand som dagens i den siste starten, og formen skal normalt kun peke en vei med noen løp i kroppen innenfor vesten etter litt pause.

En vinner med løp i kroppen?
Etter en meget strong innsats til fjerde etter litt pause sist satser vi på at 3 Skogbryn Svarten i finalen viser seg ytterligere forbedret til dagens dyst, og når vi her snakker om et foreløpig femtevalg i spillet kan vi ikke dy oss. Sist svarte kusk Robert S. Fossen ut storfavoritten Greis Vinn hele veien, og det var lite å si på at den kapable krabaten fikk litt stive bein til slutt. 5-åringen har tidligere slått klart bedre hester enn dagens konkurrenter, og selv om teten trolig er bortbestilt til 2 Gobbi, tror vi på en topp vinnersjanse uansett posisjon underveis.

PS!Vi sliter fortsatt med vårt spillesystem, og på forsiden i kjøpsboksene står det pris kr. null på samtlige spill, men når du trykker på kjøp kommer prisen opp!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: Vi støter her på et litt småskummelt løp for kaldblodshester i lavt grunnlag, men vi satser på at vi har plukket vinneren på våre fire utvalgte. Hestene fra tillegg har løpesnor, og da regner vi med at to offensive herremenn bak 14 Huldre Jon og 15 Frøyu Tuva skaffer seg en fremskutt posisjon direkte. Førstnevnte leverte en solid debut i ny regi til seier på fine 31.1 for Geir Flåten i den siste starten, mens sistnevnte røpet form etter litt pause sist.

Mye fart i beina har 6 Krylling Viktoria, og på en sprint på dagens arena kan det fort å holde helt hjem for Storm Jo-datteren. Tilbake etter litt pause med nyladede batterier kommer 4 Thuli Frigga, og dersom 4-årshoppa presterer noe i nærheten av det hun gjorde i livets to første starter, ja så skal Friggbest-datteren være aktuell langt fremme i et løp som dette.

V5-3: Det er ikke alltid like enkelt å vurdere disse monteløpene, men vi syntes tre hester hever seg litt over mengden her. Fra Sverige kommer 5 Wiss New Hawkeye med meget fine resultater å vise til i denne disiplinen, og 8-åringen virker til å være av den sterkt avsluttende typen. En tetløper av rang er 2 Kåre Kanon, og Freezing Cold-sønnen er trolig hesten å fange fra spiss sammen med dyktige Kristine Kvasnes. Varslet form i den siste starten gjorde 9 Night Rambler, og fra et perfekt smygspor skal Super News-sønnen regnes tidlig.

V5-4: På kapasitet skiller også her tre hester seg litt ut i dette løpet som er forbeholdt de stallansatte, og en naturlig favoritt må 7 Milliondollar Baby D bli etter sin imponerende innsats til sølv på flotte 16.7 bak gode Vanity Rich i V75`en sist på Biri. Fremadstormende Ole J. Østre setter seg opp bak Chipmate-datteren, og da blir i hvert fall favorittens sjanser forvaltet på beste vis.

Tilbake etter litt pause kommer 3 Celina De Mill, og 4-årshoppa som gjorde det skarpt mot til dels tøff motstand før litt hvile er snakk om en selvskreven gardering sammen med velkjørende Dag S. Dalen. Et uromoment er som alltid kapable 6 Markus Hastrup, og dersom Tore B. Diskerud makter å kjøre i rett gangart med 5-åringen, ja så skal Midtfjeld-traveren regnes i striden helt der fremme.

Får alt sydd opp?
Det ligger i hvert fall an til tøff kjøring innledningsvis i DD-1, og da satser vi på at spurtsterke 9 Bill Boing kan få alt sydd opp i et pent utvendig par underveis fra et perfekt smygspor. Credit Winner-sønnen er sparsomt startet, men dette er snakk om en 4-åring med veldig fin kapasitet. Goop-traveren gjestet Norge 8. april, og da suste han inn til en bunnsolid seier på Bjerke på fine 15.6 over en sprint mot klart bedre hester enn dagens konkurrenter, og vi satser på dacapo i kveld til flott odds i DD-spillet!

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 840 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

De to største V5-forslagene er samlebonger, og her satser vi på å ta V5`en hhv 10 og 7 ganger.

PS!Vi sliter fortsatt med vårt spillesystem, og på forsiden i kjøpsboksene står det pris kr. null på samtlige spill, men når du trykker på kjøp kommer prisen opp!

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen på nrk.no nett-tvi kveld!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus