*Nettavisen* Sportspill.

God sesongåpning for Kamma

HamKam gjorde det bra på Briskeby forrige sesong, og vi tror årets premiere ender med seier.

HamKam er en av outsiderne i årets 1. divisjon.

07.04.14 15:16

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Odds:
Skal tilbake i Bundesligaen
V4 Rättvik:
Bankerfri oppvarming
V65 Leangen:
Spaserer rundt denne gjengen
Det ble en flott avslutning på uken for Sportspills oddstips, med treff på begge singelforslagene (Start til 2,00 i odds og Braunschweig til 2,35) og dobbelen (VIF + LSK til 3,15 i odds).

mandagens meny blir vi blant annet servert objekter fra Premier League, 1. divisjon, Serie A og La Liga.

Dagens dobbel
HamKam – Hødd H 1,75

HamKam kom på femteplass i Adeccoligaen i fjor, men nådde ikke opp i kvalifiseringen til Tippeligaen. Hadde en litt merkelig sesong, med to-tre meget gode perioder der laget så ut som en klar opprykkskandidat, men også tilsvarende mange perioder med meget svake prestasjoner og resultater. For å kjempe om opprykk fra 1. divisjon i år er man nødt til å heve bunnivået flere hakk og unngå lange perioder med liten poengfangst.

Økonomien er ikke all verden denne sesongen heller, og laget har mistet en del solide spillere fra i fjor. Har imidlertid også hentet inn en del interessante spillere, blant andre den defensive spilleren Pekka Lagerblom (12 landskamper for Finland og erfaring fra Werder Bremen og flere andre tyske klubber) og Sylling Olsen fra Sarpsborg 08 og Christophe Psyché fra Kristiansund.

Hødd endte på en flott tredjeplass forrige sesong, men har mistet viktige spillere som Akeem Latifu (Aalesund) og Sivert Heltne Nilsen (VIF) og suksesstrener Lars Arne Nilsen. Fremstår som sterke bakover på banen, men med meget gode Erik Sandal ute med skade ser det tynt ut i angrepet.

HamKam hadde flotte 9-4-2 på Briskeby forrige sesong, mens Hødd nøyde seg med 5-4-6 på fremmed gress.

Vi tror ikke Hødd får en like god sesong i år som i fjor, og HamKam på bortebane er en tøff premiere.

Kampen kan du se direkte på TV 2 Sumo fra kl. 19.00.

Genoa – Milan B1,92
Genoa var høyt oppe etter 2-0 mot Lazio i den siste hjemmekampen, men kom ned på jorden med en skrekkelig 0-3-forestilling mot Verona forrige helg. Ligger på 13. plass med 39 poeng og har lite å spille for resten av sesongen.

Forsvarsspillerne Luca Antonini og Nicolas Burdisso ser ut til å bli klare til kveldens kamp. Sime Vrsaljko, Matuzalem og Juraj Kucka er ute.

Milan har hatt en meget tung sesong og ligger bare tre poeng over dagens motstander. Har imidlertid fått en opptur de siste rundene, med 3-0 over Chievo (hjemme) 2-0 over Fiorentina (borte) og 1-1 mot Lazio (borte) i de tre siste kampene. Før det spilte man en god kamp med 10 mot 11 mann i 84 minutter mot Parma, men tapte til slutt 2-4 grunnet to sene Parma-mål.

Mario Ballotelli og Kaka har vist gammel klasse i det siste, og humøret i laget er nok bedre enn på svært lenge.

For tiden er Stephan El Shaarawy, Mattia De Sciglio, Andrea Petagna, Marco Amelia, Sulley Muntari og Michael Essien ute med skader, men fraværssituasjonen har vært verre tidligere i sesongen.

Milan har fortsatt en mulighet til å ta igjen erkerivalen Inter og nå Europa League neste sesong, men da er kun tre poeng godt nok.

HamKam – Hødd 1,75 - 3,40 - 3,70
Genoa – Milan 3,45 - 3,05 - 1,92
Samlet odds: 3,36
Klikk her for å levere denne dobbelen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag