*Nettavisen* Sportspill.

Godbiter til høy odds

Liverpool-fansen håper på nye spreke sprell fra sin høyreiste spiss mot Arsenal. Foto: (Scanpix/AFP)

Denne helgen avvikles tredje runde i FA-cupen, og oddsprogrammet er naturlig nok preget av lag fra alle nivåer i det engelske ligasystemet.

05.01.07 14:51

I tillegg sparkes Primera Division i gang igjen etter juleferien, mens også Frankrike har satt av helgen til den nasjonale cupen.

På hockeyfronten er Get-ligaen i full gang igjen. Kamper fra de jevne og tette ligaene i Sverige og NHL står også på helgens meny.

Storkamp på Anfield
To av engelsk fotballs mest meritterte klubber braker sammen allerede denne runden når tittelholder Liverpool tar imot Arsenal, som vant året før. Klubbene møtes også her i Liga-cupen om kort tid.

The Gunners slo Liverpool hele 3-0 hjemme i sesongens første Premier League-oppgjør, men mangler nå flere av sine faste til møtet med et revansjesugent hjemmelag. Det faktum at begge klubbene i praksis er hektet av i kampen om ligagullet, gjør ikke akkurat betydningen av FA-cupen og dette oppgjøret noe mindre.

Vriene forutsetninger for småklubbene
Lagene fra Premier League og Championship kommer inn i FA-cupen først nå i tredje runde. Av de 20 øvrige lagen kommer åtte fra League One, ti fra League Two og to fra Conference. Verdt å merke seg er det at mange av disse klubbene, av både sportslige og økonomiske hensyn, har flere av sine mest sentrale spillere på lån. Disse er i de fleste tilfeller ikke tilgjengelig, da lånekontraktene normalt forbyr spillerne å delta i tilfelle moderklubben trenger dem senere i turneringen.

Nettavisen gir deg de ferskeste og beste tipsene lørdag morgen, dagens kamper med tips finner du her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag