PANG: Strømsgodset og Iver Fossum er tilbake i slag.
PANG: Strømsgodset og Iver Fossum er tilbake i slag. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Godset er i fyr og flamme

De tunge periodene under David Nielsen er for lengst glemt med dagens form.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagsprogram:
Tippekupong: Rosenborg kan ikke slappe av

På torsdagens langoddsprogram er det tettpakket med kamper fra Europa League-kvalifisering og internasjonale treningskamper.

Gårsdagens ene oddstips gikk dessverre ikke inn.

Er du sugen på å vinne en VIP-tur til seriestart 16/17 i Premier League? På Nettavisens nye Premier League-fantasy kan du gjøre nettopp det!

Dagens single, innleveringsfrist klokken 18.55.
Strømsgodset - Mlada Boleslav, H 2,45

Det har vært et lite eventyr for «BP» Ingebrigtsen og Strømsgodset etter at David Nielsen takket for seg tidligere i år.

Siden han tok over, har BP ledet laget til flere triumfer og bare bortetap for Kvik Halden i cupen og knepent for Stabæk i ligaen er riper i lakken.

Ellers har de et strålende utgangspunkt foran denne kampen, som de sikret med en solid 2-1-seier i Tsjekkia forrige torsdag. Statististisk sett skal Godset ha gode muligheter til å avansere med denne seieren i boks.

Likevel er det faren ved å sleppe seg for langt bakpå med en ledelse. Men med to bortemål sist, må Mlada Boleslav score minst to for å avansere. Det blir vanskelig på et Godset-forsvar som ser bunnsolid ut for tiden.

I tillegg har drammensernes kamp mot Molde i helgen blitt utsatt grunnet tøft kampprogram. Det betyr at de har fri i helgen og kan ta ut alle kreftene sine i denne kampen.

Jørgen Horn og Marvin Ogunjimi er skadet for vertene. Siden sist har Peter Kovacs forlatt klubben til fordel for Sarpsborg 08.

Mlada Boleslav ble nok overrasket over hvor gode Strømsgodset var forrige kamp. For selv om Godset spilte sin beste kamp for sesongen, var Mlada overraskende tannløse.

Ikke la deg lure, dog: Det tsjekkiske laget er solid og favoritt også i dette oppgjøret. Det er det en grunn for, men selv de må erkjenne at det er en tøff kamp i vente.

Vi tror Strømsgodset innfrir forventningene fra hjemmepublikummet og sikrer en ny seier til pene 2,45 i odds. Fort Marienlyst var for bare et år siden ubeseiret i over 40 kamper - nå er det liknende takter i Drammen!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus