*Nettavisen* Sportspill.

Godset får det tøft igjen

SLITER I HAUGESUND: Strømsgodset-trener David Nielsen vet at hans lag sliter mot Haugesund. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

Strømsgodset har ikke hatt en optimal sesongstart og møter tøff motstand på søndag.

24.05.15 14:42

Sportspills øvrige meny søndag:
Oddstips 1: Tottenham har sluknet fullstendig
Langskudd: Ny nedtur for Liverpool
Oddsdobbel: Newcastle sørger for sjokknedrykk
Tippekupongen: Sesongens siste PL-kupong
V64 Lindesberg: Jackpot med norsk banker
V65 Sørlandet: Jackpot med Petter
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Det ble en strålende lørdag for Nettavisens oddstips. Den tyske dobbelen (seire til Hamburg og Hannover) til 3,74 i odds satt klokkerent. Det samme gjorde singelspillet på Genoa til 2,35 i odds, og i tillegg lanserte vi vinnerspill på Sverige i MGP til pene 2,40 i odds.

Det er på tide å takke for Premier League-sesongen 2014/15. I tillegg spilles det kamper i Italia og Norge, blant annet, på søndagens langoddsprogram.

Dagens single 2, innleveringsfrist klokken 17.55.
FK Haugesund - Strømsgodset, H 2,85.

Hjemmelaget har fått en merkelig start på sesongen. Da det så ut til å snu etter 5-6 runder, har de nå tatt ett poeng de tre siste kampene og røket ut av cupen mot Fyllingsdalen med 4-1.

Dette begynner virkelig å minne om fjorårets serieåpning og Jostein Grindhaug har en jobb å gjøre for ikke å havne i sumpen også i år.

Han kan likevel føle seg sikker på at hans Haugesund er bedre enn hva de viser for tiden. Mannskapet holder høy kvalitet, og toppnivået er virkelig godt.

I tillegg kan de gå til kampen vel vitende om at de har vunnet de to siste hjemmekampene mot dagens motstander.

Forsvarsspillerne Tor Arne Andreassen og Dusan Cvetinovic står på listen over usikre spillere, melder VG.

Tafatt Godset
Godset fikk en viktig og etterlengtet opptur mot Aalesund på 16. mai, men har likevel ikke imponert sesongen sett under ett. På gress har de også tradisjon for å slite, og også i Haugesund.

Og det kan virke som et visst bortespøkelse er tilbake for Strømsgodset. De har slått et uhyre formsvakt Bodø/Glimt på reisefot, men det stopper der - uavgjort mot RBK og tre tap er den øvrige fasiten. Det skal dog sies at de har møtt meget bra motstand.

På bortegress har de kun det éne poenget på bortebane fra Trondheim, på tre forsøk.

Jørgen Horn er eneste skadefravær for Godset. Han har imidlertid vært gnistrende når han har spilt denne sesongen, og blir sårt savnet.

Det fremstår som merkelig at Haugesund er vurdert som så store underdoger, den svake formen til tross. 2,85 er uhyre godt betalt på hjemmeseier!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.