*Nettavisen* Sportspill.

Godset trøbler videre på bortebane

Strømsgodset har bare tatt 5 av 24 poeng på bortebane denne sesongen. Foto: Erlend Aas (NTB scanpix)

Og i dag får David Nielsens mannskap det tøft på Åråsen.

12.06.14 13:18

Øvrig innhold fra Sportspill torsdag:
VM-tips:
Brasil er for stor favoritt
Tippetips:
Molde har stø gullkurs
Oddstips 1: Gyllen mulighet for Haugesund
Få oversikt: Disse er skadet i Tippeligaen
Tips og analyser: Dette landet vinner VM
V5 Bergen: Moden for større oppgaver

Vi står overfor et flott torsdagsprogram på oddsen, med full runde i Tippeligaen og åpningskampen i VM mellom Brasil og Kroatia.

HTML EMBED

Dagens oddstips 2

Lillestrøm - Strømsgodset H
HTML EMBED

LSK lå lavt mot RBK på Lerkendal sist og sørget for at trønderne kom til minimalt med sjanser den første delen av kampen. Det raknet litt midtveis i andre omgang, og til slutt måtte man ta til takk med et kjedelig 1-3-tap. Falt dermed ned til sjetteplass.

Vi har ellers likt mye av det vi har sett av LSK denne sesongen. Laget er solid og har mye fart og styrke i troppen. Samtidig er samspillet og aggressiviteten bedret fra i fjor.

Johan Andersson og Pálmi Rafn Pálmason er ute med skader, ellers ser det bra ut.

Selv om Marienlyst fortsatt er fryktet fort der Godset ”aldri” taper og laget ligger på andreplass etter 2-1-seieren over Haugesund sist, er ikke drammenserne på samme nivå som i gullsesongen. Savnet av Stefan Johansen er stort, og det er sjeldnere mellom hver gang vi lar oss blende av sprudlende angrepsspill.

På bortebane er Godset tilbake til gamle synder, og det blir tidvis noe nervøst og famlende over spillet. Så langt har laget bare tatt fem poeng på seks bortekamper, og det er også blitt en pinlig cup-exit borte mot Tromsdalen.

Adam Larsen Kwarasey er på VM-oppdrag for Ghana. Thomas Sørum og Gustav Wikheim er skadet, mens Martin Rønning Ovenstad soner karantene.

2,35 i odds er ok betalt for et sulten LSK-lag som bør ha gode muligheter til å tukte et bortesvakt Strømsgodset.

HTML EMBED

Dagens langskudd

Brann - Odd B
HTML EMBED

Brann yppet seg mot Molde sist, men tapte til slutt fortjent 2-4. Falt ned til nest sisteplass, og kun ett mål skiller ned til Haugesund. Har tapt fire av fem hjemmekamper så langt.

Markus Jonsson, Vadim Demidov, Daniel Mosjov og Kristoffer Barmen er trolig ute.

Odd presset og presset på for mål mot Sogndal sist, men klarte ikke å få ballen i nettet og måtte nøye seg med ett poeng. Falt ned til fjerdeplass.

Fredrik Semb er eneste fravær.

Det er mye talent i Branns unge mannskap, men det virker rett og slett som om laget ikke er modent nok for Tippeligaen ennå. Laget mangler punch i begge bokser, og det gjør at man går tapende ut av jevne kamper. Odd har bedret spillet på bortebane denne sesongen og står med tre strake triumfer på fremmed gress når vi tar med cupseieren over Notodden.

Odd-spillernes rutine og muskler kan bli avgjørende mot et hjemmesvakt og til dels puslete Brann-lag, og vi fristes av 2,70 i odds på Odd-seier er et fint langskudd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag