*Nettavisen* Sportspill.

Godset viser klasse

Foto: Scanpix/AP Photo/Themba Hadebe

Vi tror forskjellen på Hønefoss og Strømsgodset er større enn i fjor.

02.04.13 09:49

Sportspills meny tirsdag
V4 Bergsåker: Eventyrlig tipsflyt
Lunsjtrav Bjerke: Vi var ringside
Tippeligaen: Skader og karantener
Oddstips 1: Godset viser klasse
Oddstips 2: VIF mener alvor

langoddsen finner vi to kvartfinaler i Champions League, to oppgjør fra Tippeligaen og en hel del annet snadder, først og fremst fra England. Her hjemme skal Vålerenga og Stavanger Oilers i gang med ishockeyfinalene.

Det ble nok en god dag for oddstipsene i går, med treff på Sarpsborg 08 og AC Bilbao i en dobbel til 4,04, og singelen Brøndby til 2,30. Langskuddet på minst fire scoringer i RBK - Brann satt også, til 2,35.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
229. Bayern München - Juventus U 3,50

Champions League, kvartfinale, kamp 1 av 2. Bayern München, med Pizzarro på topp, scoret 9 mål på Hamburger SV i helgen. De ser råsterke ut inn mot denne viktige hjemmekampen, men nettopp lørdagens storseier kan virke litt negativt inn på dem her. For dagens kamp blir selvsagt mye, mye vanskeligere, mot et tett og samspilt italiensk maskineri som ikke står noe tilbake for Bayern, og som er fornøyde med uavgjort før returen. Bayern røk 0-2 hjemme for Arsenal sist, da hadde de 3-1 å gå på og det spilte inn, naturligvis, men Bayern har ikke vært noe bankers spill denne sesongen, selv om de er en god kandidat til å nå finalen. Apropos finale, så er fjorårets finale mot Chelsea også et eksempel på at de ikke alltid vinner. Juventus er det beste laget i Serie A denne sesongen og de har ennå ikke tapt i Champions League. 1,58 på hjemmeseieren er så lavt at vi først trodde vi så feil, disse lagene er jevne og på en god dag klarer Juve uavgjort. 3,50 på dødt løp er spennende og helt klart verdt noen kroner.

Dagens avslag
227. Paris Saint-Germain - Barcelona B 1,65

Champions League, kvartfinale, kamp 1 av 2. PSG imponerte da de vant 2-1 borte mot Valencia i den ene åttendelsfinalen, men var ikke like overbevisende da det ble 1-1 i returen. I dag har de Zlatan tilbake og de må vinne denne hjemmekampen, helst med et par måls margin, dersom de skal ha noen som helst sjanse til å gå videre. Messi var kaptein for Barcelona borte mot Celta Vigo i helgen, hverken Puyol, Xavi, Iniesta eller Valdez startet kampen, ikke Alba heller for den saks skyld. Her er de fleste tilbake. Messi og Tello scoret i kampen, som endte 2-2, Barcelona hadde kveldens kamp i tankene allerede. I dag får vi 1,65 på Barcelona, et par hakk lavere enn vi hadde håpet på, for selv om Barcelona i manges øyne er verdens beste lag, så er dette en kvartfinale i Champions League og uavgjort vil være et godt resultat før returen. Vi skulle hatt 1,80 for å spille B her, men det får vi aldri i verden, så lenge folk flest setter penger på Barcelona nesten uansett hva oddsen er. Dermed avslag.

Dagens spill
Det spilles to spennende kamper i Champions League i kveld, de har vi allerede vært innom i dagens langskudd og dagens avslag. For dagens spill ser vi til norsk fotball og ishockey, og vi går for to singler denne gangen.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

223. Hønefoss - Strømsgodset
Tippeligaen. Hønefoss er spådd en tung sesong, og det så rimelig tungt ut i premieren borte mot opprykker Start, da de lå under 0-3 etter en drøy halvtime. Hønefoss slet med å skape sjanser i 1. omgang, men skerpet seg betraktelig etter pause og reduserte til 2-3. Men null poeng ble det, og i dag venter motstand av et helt annet kaliber.

Toni Kolehmainen (skulder) er ute, men Kristjan Örn Sigurdsson og Kevin Larsen rekker trolig kampen.

Strømsgodset startet på kald motor i vinterværet hjemme mot Sandnes Ulf i premieren, men selv om det spillemessige ikke var helt på topp, hadde de ingen problemer med å vinne 2-0. Nykommer Thomas Sørum (tidligere Helsingborg, og Haugesund) var involvert i begge målene. Godset hevet seg litt utover i kampen også, og vi forventer at de hever seg ytterligere i dag. Godset har lenge vært kjent for sine mange poengtap på bortebane, men denne trenden gjorde seg ikke gjeldende i sølv-sesongen sist, da de var fjerde beste bortelag med 5-4-6 totalt.

Strømsgodset skal være skadefritt. Trener Ronny Deila har tatt ut denne troppen:

Larsen Kwarasey, Vilsvik, Nuhu, Horn, Madsen, Brenne, Storbæk, Nana, Johansen, Rønning Ovenstad, Storflor, Abdi, Wikheim, Keita, Kovacs, Sørum, Dio.

Strømsgodset er gjort til favoritter, det må være riktig, og vi spør oss om ikke de skulle vært enda større favoritter. Både i fjor og i 2010 slo de Hønefoss klart hjemme, men spilte 1-1 på dagens bane. Vi tror forskjellen på lagene er et par hakk større i dag, og spiller borteseier til 2,00 som singel. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.25.

223. Hønefoss - Strømsgodset 3,25 3,30 2,00

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.