Darren Bent med ny scoring for Charlton.
Darren Bent med ny scoring for Charlton. (FOTO: REUTERS/SCANPIX)

Godt betalt dobbel på langoddsen

Vi lar de største favorittene stå i fred i dag, og satser på en dobbel til over fem ganger pengene.

Kommersielt

Vi finner mange interessante objekter til to og oppover i odds på dagens program, og bruker Charlton og Plymouth på spillforslaget. Begge har vist fine takter den siste tiden, og får tillit mot formsvake motstandere.

Vinner nok et bunnoppgjør
Watford ligger aller sist og Charlton tredje sist av trekløveret på bunn av tabellen, med henholdsvis ti og seks poeng opp til trygg grunn. Toget er med andre ord i ferd med å gå for Watford, som har innfridd forventningene før sesongen ved å kun glimte til i enkeltkamper. 2-6-6 hjemme, resultatet 0-0 går igjen de kampene som ikke er tapt. Mangler også to av sine bedre spillere i King og A. Young, som begge er langtidsskadet.

Charlton øyner håp etter å ha utklasset det tredje bunnlaget, West Ham, hele 4-0 sist. D. Bent og L. Young er tilbake etter skader, og har som forventet hevet laget. Står med tafatte 1-2-11 på bortebane, seieren kom mot Portsmouth 20. januar. Diawara soner karantene, Thatcher, Hreidarsson og Bougherra mangler med skader. M. Bent er tvilsom.

Vi holder bortelaget som knapp favoritt her, og spiller B til 2,35.

God fortjeneste på hjemmelaget
Plymouth hadde en fin høst, og manager Holloway ser virkelig ut til å ha et solid Championship-mannskap på gang etter flere tilvekster før overgangsvinduet stengte for sesongen. Kun to tap på de 12 siste kampene i cup og serie, og de kom mot Sunderland og WBA. 6-7-4 hjemme i ligaen. Toppscorer Hayles er usikker, Nalis soner karantene. Styrkes ellers av tre spillere som er tilbake i forhold til forrige kamp.

Stoke glimtet til med 2-0 borte over Derby nest sist, men var tilbake til gamle synder da laget tapte 0-1 for Barnsley sist. Virket veldig tafatte fremover i den kampen, manglet da som nå toppscorer Fuller med karantene. Ligger på 9. plass, og er i ferd med å bli hektet av i kampen om play-off. 6-4-7 borte. J. Fortune har returnert til Charlton etter lån.

Vertene ser sterkere ut om dagen, spesielt offensivt har laget spillere som leverer. Bør vinne dette på hjemmebane, vi spiller til 2,15 uten å nøle. Oddsen tåler sammenlikning.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal