*Nettavisen* Sportspill.

Godt betalte objekter på langoddsen

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Ishockey og håndball preger dagens langoddsprogram, vi går for en dobbel til 3,33 i odds.

Vi har funnet flere spillbare objekter blant kveldens kamper , og bruker to av dem i dagens spillforslag.

Intet håp for Trondheim
TIK fikk spyttet inn kapital i siste stund og ble med det reddet fra konkurs. Det hjelper dog lite mot at de ligger klart sist, og er sjanseløse på å nå sluttspill. Har tapt 9 av de siste 10 kampene, og til denne mangler de i tillegg en hel del spillere grunnet skader og sykdom. Marcel Ulehla, Niklas Nilsen, Jan Morten Dahl, Bjørn Olsen Jr. og Tomas Wiig er alle trolig ute.

Comet har vært noe under pari i 2007, men tok sist en sterk 6-4 seier mot Sparta. Skadesituasjonen er bedre enn på lenge, og skal de ha håp om å ta den viktige fjerdeplassen er kun seier godt nok mot ligaens svakeste lag. Aldri lett å komme til Leangen Ishall, men et skadeskutt og formløst TIK bør de grønne håndtere greit. Vi spiller borteseier til godkjent odds fra NT.

Hjemmeseier i Østfold-derby
Sparta har nå tre strake tap mot solid motstand, men innehar fortsatt den viktige fjerdeplassen. Har 11-1-6 hjemme og har slått Stjernen i begge hjemmemøtene denne sesongen. Sist gang de møtte Stjernen borte ble det også seier med hele 5-0.

Stjernen har vært gode etter nyttår, men kom seg ned på jorda igjen på søndag da de tapte hjemme mot svake Furuset. Innsats og glød var totalt fraværende hos gutta fra Fredrikstad i den kampen. Det blir nok ikke noe problem i dette østfold derbyet, men vi tror de trekker det korteste strået igjen mot Sparta. Oddsen er brukbar på hjemmelaget.

Flere tips og alle dagens kamper finner du her

Nettavisens statistikkportal

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.