NO, NO, NO: Alt går rett vest for Neil Lennon og Bolton.
NO, NO, NO: Alt går rett vest for Neil Lennon og Bolton. Foto: Ryan Browne (Pa Photos)

Grufulle Bolton nærmer seg stupet

Bolton har vært i særklasse mest elendig i Championship denne sesongen og vi tror på et nytt nederlag.

Kommersielt

Det ble strålende treff på et av søndagens to oddstips, da NHL-dobbelen til deilige 3,71 i odds suste inn.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel 1:
Chelsea sender van Gaal nærmere stupet
Oddssingel 2: Tottenham er ikke uovervinnerlige 
Oddslangskudd: Tittelsnakket går til hodet på Arsenal
Tippekupongen: Stoler ikke på United

TV-oversikt: Slik ser du fotball i romjula

Det er et virkelig glitrende langoddsprogram om du liker engelsk fotball. Fjerde juledag er det nemlig stappfullt med deilige kamper fra hele England, og fra alle nivåer.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 13.40.
Blackburn + Queens Park Rangers, samlet odds 4,09.

Bolton - Blackburn, B 2,10
14 poeng fra 23 kamper er neppe lystig lesning for hjemmefansen. Kun én gang har de maktet å ta tre poeng denne sesongen og det begynner allerede å bli dags for å ønske dem velkommen til League One.

Problemene er større en rent sportslige. Lønn skal angivelig ikke ha blitt betalt i desember og manager Neil Lennon er under enormt press. At de tapte hele 4-0 for Rotherham på Boxing Day hjalp neppe, og Rotherham kan ikke sies å være et spesielt godt lag, heller. Nei, dette ser mørkt ut for Bolton, som har 0-3-4 de siste syv kampene. 1-8-2 er hjemmestatistikken, så de skal ha skryt for å tape lite hjemme.

37-åringen Emile Heskey starter for Bolton i den grufulle 0-4-kampen lørdag, og selv han rekker neppe kampen i dag. Shola Ameobi, Mark Davies og Josh Vela mistet lørdagens kamp, mens Max Clayton er langtidsskadd.

Blackburn har på sin side ambisjoner i Championship, derfor er Paul Lambert ansatt som trener. De tapte riktig nok siste kamp de spilte, borte mot Reading, men har 3-3-1 de siste syv. 3-4-4 på bortebane.

Boxing Day-kampen mot Middlesbrough ble avlyst, derfor har de hatt over en uke siden forrige kamp og stiller med friske ben til dette derby-oppgjøret.

Jason Lowe er langtidsskadd for gjestene, mens Corry Evans har gode muligheter til å rekke kampen.

Bolton er i virkelig elendig forfatning for tiden, mens Lambert har gitt Blackburn et klart oppsving. 2,10 på borteseier er slettes ikke verst odds og spilles.

QPR - Huddersfield, H 1,95
QPR tok ledelsen borte mot Ipswich på Boxing Day, men tapte til slutt 2-1. Det betyr at de fortsatt står uten seier under Jimmy Floyd Hasselbainks ledelse, noe de forventer å gjøre noe med i dag.

Hjemmelagets form er ikke spesielt solid for tiden, de har dog møtt god motstand. 2-3-2 er uansett tallene de siste syv kampene deres. 4-6-1 er den solide statistikken på hjemmebane.

På skadefronten er det ikke noe nytt siden sist for QPR, som kan stille med det samme laget. Den viktige spissen Charlie Austin er imidlertid ute.

Huddersfield har begynt å plukke poeng og står med ni poeng de siste fem kampene, dog har motstanden vært uhyre svak i det siste. De har karret seg så vidt over streken med de siste poengene, og Boxing Day vant de 3-1 hjemme over Preston. De står med 2-3-6 på bortebane.

Dean Whitehead og Philip Billing er begge tvilsomme, ellers er de fulltallige.

Kommer ikke utenom hjemmesterke QPR her og 1,95 må sies å være greit betalt. Vi tror Floyd Haisselbank får sin etterlengtede opptur på Loftus Road.

Totaloddsen på denne Championship-dobbelen blir da spennende 4,09. Begge kampene kan også spilles som singel.

Klikk her for å levere denne dobbelen!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør