Hjemmehåpet Gilles Simon slo ut Colombias Alejandro Gonzalez i andre runde av French Open.
Hjemmehåpet Gilles Simon slo ut Colombias Alejandro Gonzalez i andre runde av French Open. Foto: Dominique Faget (Afp)

Grusspesialist skal gi oss oddspenger

Gilles Simon har større vinnersjanser enn det oddsen tilsier.

Kommersielt

Tennistipset er levert av Nettavisens nye tipsekspert Rolf Lerum. Rolf er kjent som en av de beste travekspertene i Norge, men han er også lidenskapelig opptatt av fotball og tennis. Bergenseren spiller selv tennis aktiv og følger alle store mesterskap nøye. Han har Andy Murray som sin favorittspiller.

Dagens tennistips
Milos Raonic - Gilles Simon B 2,40

Tredje runde i French Open.

Servespesialisten Milos Raonic blir etter vår smak en litt for stor favoritt mot hjemmespilleren Gilles Simon her.

Dette er nok ikke kanadiske Milos’ beste underlag, selv om han også takler grus på en bra måte. Dog får han ikke så godt betalt for servene sine, som ikke biter liker bra her.

Gilles Simon trives på grusen, han slår lite feil, og er en mester til å holde ballen i gang. Har imponert i de to første rundene, og han ser ordentlig skarp ut om dagen. Når Gilles spiller på sitt favorittunderlag og i sitt eget hjemland, så føler vi at B til 2,40 i odds er et spennende drag denne fredagen.

I boksen under kan du levere dette spillet. Husk spillstopp kl. 16.15.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus