Guingamp-spiller Jeremy Sorbon i duell med PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic i en seriekamp som ble spilt i desember i fjor.
Guingamp-spiller Jeremy Sorbon i duell med PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic i en seriekamp som ble spilt i desember i fjor. Foto: Jean-francois Monier (Afp)

Guingamp fosser videre

Guingamp har slitt i bunnen av tabellen denne sesongen, men er på vei mot fornyet kontrakt.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Tippetips:
  Heskey tilbake på Anfield
Dagens dobbel:
  Spiller 21 timer etter forrige match
Dagens langskudd: 
Har gjort underverker med Birmingham
Skiskyting: 
Ingen grunn til å tvile på Simon
V75 Leangen:
  Kolle viser vei mot millionene
V5 Leangen:
  Gnistrende vorspiel i Trondheim
V65 Charlottenlund:
Kveldsmoro fra Danmark (frist kl 18.25)

Etter en trist start på oddsuken, er det blitt treff på samtlige spill undertegnede har anbefalt de to siste dagene.

Lørdag har vi foran oss en flott oddsmeny med FA-cup og Championship fra England og seriefotball fra land som Spania, Italia, Frankrike, Belgia og Nederland. Ishockeyen ruller på for fullt, og det er i tillegg masse spennende vinteridrett å boltre seg i.

Sjekk oddsprogrammet her.

     

Dagens oddstips

     
         Guingamp - Lorient          H    
 


Guingamp har kjempet på kanten av Ligue 1-stupet det mesteparten av sesongen, men fikk en skikkelig opptur i desember (5-1-0 i serie og cuper) og har gjort det bra også etter nyttår.

Det ble riktignok tap for gullkandidat Marseille borte forrige helg, men laget slo tilbake med seier over Chateauroux i FA-cupen onsdag denne uken. Står med 4-1-1 på de siste seks i serien og har klatret opp på 13. plass. Det skiller fem poeng ned til Evian på øverste nedrykksplass.

Angriperen Christophe Mandanne (5 mål på 14 kamper) er tilbake etter karantene og går trolig rett inn på laget.

Forsvareren Baïssama Sankoh, angriperen Ladislas Douniama og midtbanespilleren Sambou Yatabaré er opptatt med spill i Afrikamesterskapet. Keeper Mamadou Samassa, Julien Cardy (midtbane), Sylvain Marveaux (midtbane), Maxime Baca (forsvar), Lionel Mathis (midtbane) og Ronnie Schwartz (angrep) er ute med skader.

Lorient tok en meget viktig 1-0-seier hjemme over Lille forrige helg og fikk seg et lite pusterom i nedrykkskampen. Ligger én plass og to poeng under dagens motstander. 

Fraværssituasjonen er som følger:

Angriperne Jordan Ayew (toppscorer med seks mål) og Alain Traoré, Lamine Gassama (forsvar) og Didier Ndong (midtbane) er opptatt med spill i Afrikamesterskapet, mens keeper Fabien Audard, Fabien Robert (midtbane), Mathieu Coutadeur (midtbane) og Julien Quercia (angrep) må stå over med skader.

Guingamp har vunnet de tre siste hjemmekampene, mens Lorient har tapt fire av de siste fem på fremmed gress. Begge lagene har en del fravær til dagens kamp, men det er ikke snakk om veldig mange nøkkelspillere for noen av dem.

Lorient vant 4-0 i lagene første møte i august, men vi tror ikke på en gjentakelse av det resultatet og spiller H til 2,05 i odds.