Guingamp-forsvarer Jeremy Sorbon i kamp mot PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic.
Guingamp-forsvarer Jeremy Sorbon i kamp mot PSG-stjernen Zlatan Ibrahimovic. Foto: Jean-francois Monier (Afp)

Guingamps utrolige sesong

Den lille klubben herjer i Ligue 1 om dagen.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel 1: 
Spurs med første stikk
Dagens dobbel 2: 
VIF viser hvem som er best
Europa League: 
Bilbao hviler nøkkelspillere
VM-sprint kvinner:
  Falla til flott odds
VM-sprint herrer:
  Vigen Hattestad best når det gjelder

Vi har en strålende langoddsdag foran oss. VM på ski innledes i Falun med sprint for både kvinner og menn, og i Europa League skal det spilles første kamp i 32-delsfinalene med en rekke interessante oppgjør på menyen. I tillegg spilles det ishockey både her hjemme og i Sverige.

Kanontreff for vår ishockeydobbel fra eliteserien i Sverige onsdag der både Modo og Örebro gjorde jobben på hjemmebane og fikset oss flotte 3,80 i dobbelodds.

Torsdag kommer Nettavisen Sportspill med en rekke tips både til ski-VM og i Europa League. I denne artikkelen lanserer vi en meget sprek dobbel.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

Dagens oddstips 2

Guingamp – Dynamo Kiev H


Guingamp har stått for en snuoperasjon av de sjeldne denne sesongen. Kjempet i bunnen av Ligue 1 i hele høst, men har klatret til åttendeplass takket være 23 poeng på de siste 10 kampene. Kun Lyon (24 poeng) har gjort det bedre i denne perioden, og et lag som PSG har bare tatt 16 poeng på de siste 10.

Laget er også klar for kvartfinalen i den gjeveste cupen i Frankrike. Der møter de et amatørlag, så en plass i semifinalen er høyst sannsynlig. Tok seg videre til gruppespillet i EL med annenplass i gruppe K (10 poeng på 6 matcher).

Alt i alt er dette en utrolig sesong for en klubb som kommer fra en by med kun 8000 innbyggere.

Kommer fra en overbevisende borteseier over Metz (som vi varslet om i oddstipset søndag), og skademessig ser det veldig bra ut for hjemmelaget.

Dynamo vant gruppe J uten problemer, men tapte underveis hele 0-3 borte mot svake Aalborg. Laget leder den hjemlige tabellen med 11-3-0 på de første 14 kampene, men det har vært vinterpause i Ukraina helt siden begynnelsen av desember.

Forsvarsspilleren Mykyta Burda soner karantene i kveld. Midtbanespilleren Denys Harmash , forsvareren Yevhen Makarenko og spissen Dieudonné Mbokani er ifølge UEFAs hjemmesider skadet.

Kiev har spilt en del treningskamper i det siste, men kampformen er nok rusten. Over to kamper tror vi mest på storlaget fra Ukraina, men i kveldens kamp bør formsterke Guingamp ha brukbare vinnersjanser.

Det franske laget, som havnet i Europa League grunnet cupseier forrige sesong, var levnet få sjanser i gruppespillet. Til tross for svak serieform i høst, klarte limidlertid Guingamp å vise at det har noe på dette nivået å gjøre.

Vi spiller H til 2,60 i odds.