*Nettavisen* Sportspill.

Gullfesten fortsetter lørdag

Falun, Sverige 20150219. Ski-VM 2015 Falun. Langrennsløperne Marit Bjørgen og Petter Northug poserer med gullmedaljene sine fra klassisk sprint ved utøverhotellet i Falun torsdag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Både Marit Bjørgen og Petter Northug skal ha solide gullsjanser i sine respektive løp lørdag og Nettavisen tror det er duket for mer gulljubel.

22.02.15 07:43

Sportspills lørdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Sherwood får en drømmestart
Oddsdobbel 2: Nå løsner det endelig for Köln
Oddssingel: Genoa er best i byn
Tippetips: Ingen hvileskjær for Mourinho
VM hopp: Freund innfrir favorittstempelet
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
V75 Bergen: Dobbel sjuerpott med frekk banker

V4 Gävle: Ny V4-fest i vente

Vi har en eventyrlig flott langoddslørdag foran oss med toppfotball fra hele Europa, vi har VM på ski med både Marit Bjørgen og Petter Northug på ny gulljakt. hopperne skal kjempe om gull i liten bakke og i tillegg er det masse ishockey på programmet.

HTML EMBED

Den norske gullfesten i ski-VM ble innledet strålende torsdag da både Marit Bjørgen og Petter Northug tok gull på sprinten. Nettavisen Sportspill satser hardt på ski-VM og har i den anledning alliert seg med Petter Soleng Skinstad som oddsekspert under hele mesterskapet. Soleng Skinstad er aktiv langrennsløpet og representerer Team Veidekke Innlandet, et av Norges Skiforbunds regionlag. Han ble nummer 20 på 15 kilometeren under NM og nummer 21 på 30 km fellesstart og og konkurrerte i Skandinavisk Cup i nettopp Falun i begynnelsen av januar i år.

Soleng Skinstad vil sammen med undertegnede (Sportspill-sjef Kurt Leirvåg) servere daglige tips til ski-VM og ha tips til samtlige medaljeøvelser. Vi startet strålende med å foreslå singelspill på Majken Caspersen Falla (2.10 i odds i duell mot Ingvild Flugstad Østberg) og singelspill på Ola Vigen Hattestad (2.00 i odds i duell mot Eirik Brandsdal).

Lørdag er det skiathlon for både kvinner og menn på programmet og vi har svært god tro på mer gulljubel. Så god tro at vi lanserer en dobbel med gull til Marit og Petter i sine respektive løp.

Vinner Marit Bjørgen gull? Ja. 1,43 (Innl.frist kl 12.55)
15 km skiathlon for jentene er først ut. Det skal gåes 7,5 km klassisk først, så er det skibytte og 7,5 km fristil. Det er en øvelse som skal passe Marit perfekt og selc om Kalla viste form sist helg, så er ikke dette favorittøvelsen til Kalla. Løypene i Falun er ganske lette, og det favoriserer også Marit. Hun har vist at hun er bedre enn både Kalla, Johaug og Weng i en eventuell spurt, og Johaug er neppe i stand til å mørne Marit underveis. 1,43 på at Marit tar gullet er som det må være og det må være topp vinnersjanse.

Vinner Petter Northug gull? Ja. 1,65
30 km skitahlon for gutta. 15 km klassisk først, så skibytte og deretter 15 km i fristil. Det lå litt i kortene at Petter Northug kunne få et bra VM og hvilken start. Også i herreklassen er det forholdsvis lette løyper, en klar fordel Petter. Lite tyder på at noen av de øvrige løperne er i stand til å rykke fra underveis, og i et eventuelt spurtoppgjør har trolig Petter allerede skremt vannet av konkurrentene. Formmessig ser det kanonbra ut for Petter og mye tyder på at Petter tar sitt andre av to mulige VM-gull lørdag. 1,65 på at Petter tar gull er som det må være.

Gull til Marit og Petter gir oss en dobbelodds på 2,36.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.