Gå til sidens hovedinnhold

GV er nøkkelkusken

Geir Vegard Gundersen, i travkretser kalt GV, står i førstespor bak bilen med tre av sine oppsitt i torsdagens lunsjtrav på Bjerke, og blir utvilsomt dagens nøkkelkusk.

Geir Vegard Gundersen kjører i fire av V5-løpene, og alle hans hester skal regnes som klare vinnerkandidater. Tre av hestene har trukket førstespor bak bilen, og i beste fall kan GV lede hele veien med alle tre.
Ocean Prince er GV's oppsitt i V5-1. Hesten viste solid form i den siste starten, og her håper nok kretsen rundt hesten på tet hele veien.

Her finner du Nettavisens V5-tips

Inanui AS er en italienskfødt 4-åring, som har gjort to starter etter at hun ble importert til Norge. Hun er foreløpig urutinert, og galopprisikoen er tilstede, men feilfritt kan hun kanskje lede hele veien. Hoppa trenes av dyktige Sigbjørn Kolnes, som også har en av forgrunnsfigurene i det avsluttende V5-løpet. Kumquat er en kapabel, men noe skjør 5-åring. Rask som hun er fra start, tror vi hun forsvarer innersporet. Dermed kan det bli en innbringende lunsj for Kolnes og Gundersen.

Mister Go Go er GV's vinnerkandidat i V5-2. Vallaken er rask fra start, og kan kjempe om teten selv fra spor syv bak bilen. Dette løpet er forøvrig noe åpent, og vi garderer ganske godt.

Spilleforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag, på henholdsvis 96, 360 og 1.260 kroner, som du kan kjøpe med et par enkle tastetrykk.

Løpene kan du som vanlig se direkte på NRK2 fra klokken 13.30.Kommentarer til denne saken