*Nettavisen* Sportspill.

Gyllen mulighet for Southampton

Morgan Schneiderlin, Graziano Pelle, Dusan Tadic og de øvrige Southampton-spillerne har nesten sluttet å score mål. Foto: Chris Ison (Pa Photos)

Crystal Palace stiller uten kapteinen og tre spisser i kveldens bortekamp. Nå må det snu for Southampton.

03.03.15 16:08

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Langskudd:
Wolves til Premier League?
Oddstips:
Bolton best hjemme
V4 Gävle: Vrien i lunsjen
V5 Jarlsberg: Frekk banker
V65 Forus: Wiig-show i vente

Angers sørget for at det ble en god ukestart for oddstipsene med sine sene scoring borte mot Auxerre mandag kveld. 1-0-seieren betydde at tipset til fine 3,40 i odds gikk inn.

Tirsdag er det engelsk fest på langoddsprogrammet, med bøttevis av kamper fra Premier League, Championship, Lague One, League Two og Conference.

I tillegg er det tysk og fransk cup, Serie B, Get-ligaen og SHL på menyen.

Southampton - Crystal Palace H 1,65
Takket være bunnsolid forsvarsspill har Southampton vært et stabilt topplag stort sett hele sesongen. Laget har imidlertid nesten sluttet å score mål, og da er det ikke lett å ta nok poeng til å henge med i tetstriden.

Etter 0-1-tapet mot West Bromwich lørdag, har Southampton falt ned til sjetteplass. På de fem siste seriekampene er det bare blitt fire poeng og 1-4 i målforskjell.

Forsvarsklippen Toby Alderweireld er tilbake i troppen etter skade, og der med ser det meget bra ut fraværsmessig for vertene.

Palace kommer fra en knallsterk 3-1-seier borte mot West Ham og har vunnet fire av de siste sju seriekampene. Nok en gang var det lagets dødballstyrke som ble avgjørende. Glenn Murray, som scoret to mål og ble utvist 20 minutter før slutt, var utvilsomt kampens mest sentrale spiller.

Palace har vært et uberegnelig lag hele sesongen, men det har vært klart færre svake forestillinger etter at Alan Pardew tok over som manager på nyåret. Ned til Burnley og Villa på nedrykk skiller det åtte poeng.

Murray må stå over kveldens kamp med karantene. Kaptein Mile Jedinak må trolig også sone grunnet en albue mot Diafra Sakho i kampen mot West Ham (i skrivende stund er det ikke kjent om Palace anker).

Angriperne Marouane Chamakh, Yaya Sanogo og Fraizer Campbell er ute med skader. Jordon Mutch er usikker.

Lagene møttes på samme bane i FA-cupen så sent som 24. januar. Da vant Palace 3-2 etter å ha ligget under to ganger i kampen.

Selv om det har blitt margert med poeng og mål for Southampton den siste tiden, har prestasjonene vært relativt solide. Laget har skapt mest i mange av kampene, men marginene har gått feil vei.


I kveld tror vi et skadefritt Southampton kommer tilbake på vinnersporet mot et sterkt svekket Palace.

Watford – Fulham H 1,65
Det er bare å «bøye seg i hatten» for Watford. Laget var ikke blant de største opprykksfavorittene før sesongen, men i vinter har fansen kunnet glede seg over scoringsorgier nesten hver runde.

Uten spisskometen Odion Ighalo på banen så det stygt ut i bortekampen mot Leeds i helgen. Hjemmelaget gikk opp til 2-0 tidlig, men Watford har andre angrepssess i ermet, og Troy Deeney og Matej Vydra sørget for 3-2-seier og tre meget viktige poeng.

Watford klatret opp til fjerde plass, og det skillet kun ett poeng opp til Middlesbrough på direkte opprykk.

Ighalo er klar igjen etter strekkskaden som holdt ham utenfor laget i helgen, mens Adlene Guedioura er tilbake på lån fra Palace. Sean Murray er eneste fravær for hjemmelaget.

Etter å ha spilt seks kamper på rad uten seier, var ikke Fulham levnet særlig med vinnersjanser i hjemmemøtet med Derby i helgen. Spillerne kriget imidlertid meget bra og klarte å slå serielederen 2-0. Tre meget viktige poeng som sendte London-klubben opp på 19. plass og bort fra nedrykksstriden.

Angriperen Hugo Rodellega er trolig tilbake fra skade, men midtbanespilleren Lasse Vigen Christensener fortsatt uaktuell.

Selv om Fulham slo serielederen i helgen, tror vi kveldens London-derby blir en stor nedtur for manager Kit Symons. Laget er nemlig langt svakere borte enn hjemme (3-3-11 og 19-38 i målforskjell på fremmed gress), og kveld er motstanderen det mestscorende laget i ligaen.


Fulham skal også i aksjon allerede om tre dager hjemme mot Bournemouth, og det er ikke umulig at en del spillere hviles.

Watford slo Fulham hele 5-0 på bortebane sist lagene møttes, og vi tror alle tre poengene blir igjen på Vicarage Road i kveld.

Samlet odds for dobbelen: 2,72.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag