*Nettavisen* Sportspill.

Gytkjær og co. har startet redningsaksjonen

I MÜNCHEN: Christian Gytkjær har scoret ett mål på sine to kamper i 1860 München. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

1860 München har funnet formen og skal gjennomføre sin tredje redningsaksjon på like mange år.

20.02.17 12:32

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 1:
Newcastle kobler opprykksgrepet
V64 Mantorp (frist19.25): Eventyrlig jackpot med 7 MILL EKSTRA
V65 Leangen:
Mer suksess for Blekkan
Ski-VM: Her er den store øvelsesoversikten
Lotto lørdag: Mann vant 16,5 millioner

Søndagens tips avsluttet en fin uke med et solid overskudd. Av fire tips gikk to inn, singelen på Montpellier hjemme mot Saint-Etienne til 2,15 ganger pengene og dobbelen med Valencia og Bordeaux til flotte 3,98 i totalodds.

Uke syv ble dermed en flott uke, med 124,8 % tilbakebetaling på totalt 28 oddstips. Dette førte samtidig februarregnskapet opp i grønt, med 104,9 % tilbakebetaling på totalt 74 tips så langt.

Mandagens langoddsprogram bærer preg av at helgen er over, men noen godbiter finnes det. Newcastle tar imot Aston Villa i Championship, lille Sutton skal prøve seg på Arsenal i FA cupen - blant noe annet.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.10.
1860 München - Nürnberg, H 2,35.

Vertene har slitt mot nedrykksstreken de siste tre sesongene og inneværende sesong er intet unntak. Men de har fått opp dampen og plukket syv viktige poeng på de siste fire kamper, samtlige av dem tatt på eget gress. Hjemmestatistikken totalt er sterke 5-2-3 og det er unødvendig å si at nesten alle poeng er tatt på eget gress.

Angrepsrekken begynner å bli spennende, med superveteranen Ivica Olic og norgeskjenningen Christian Gytkjær som to av de faste innslagene. Gytkjær har scoret ett på sine to kamper for klubben, begge fra start.

Dessverre for vårt tips er fire faste spillere ut for hjemmelaget, forsvarer Mauersberger, midtbanespillerne Perdedaj og Matmour, samt angriperen Mölders. Totalt elleve spillere er ute med skader, men ingen av disse var i aksjon i 2-1-seieren over Karlsruher forrige runde.

I ingenmannsland
Nürnberg er nok skuffet over sesongen, de hadde opprykksambisjoner og ligger nå ni poeng bak plasser av betydning. 2017 har vært svak for deres del så langt, fire poeng fra tre kamper er ikke all verden til poengfangst. Seieren kom på reisefot, over sterke Heidenheim, og gjestene har gode 5-2-3 på reisefot denne sesongen.

Det er en aldri så liten forsvarskrise hos gjestene, for faste Sepsi, Brecko og Bulthuis mister alle kampen, i tillegg til forsvarskollega Leibold. Som ikke det var nok, Margreitter er tvilsom. Kun sistnevnte var i aksjon sist, fra start mot Braunschweig.

Hjemmelaget har funnet formen og det spesielt på hjemmebane, samtidig som de ikke er klare fra nedrykksstriden enda. Vi backer motiverte verter til 2,35 ganger pengene her.

Klikk her for å levere!

Annonsebilag