*Nettavisen* Sportspill.

HamKam i oppløsning

HamKam-spillerne har hatt svært lite å juble for så langt i sesongen.

1. divisjons bunnlag har bare scoret ett seriemål. I kveld ryker Kamma ut av cupen.

07.05.14 12:57

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tipping:Erlandsen skaper trøbbel
Odds 1:
Mannen bak Sunderland-mirakelet
Viking Lotto:Spill om 142 mill. her og nå!
V65 Bjerke: Skinner i kveld?
V4/V5 Jägersro: Pettersen på pletten
V5 Billund: Seiersmaskin innfrir

Det er full runde i den norske cupen på oddsprogrammet onsdag, men vi kan også spille på matcher fra Premier League, La Liga, Ligue 1 og Allsvenskan.

Dagens spill 2
Nybergsund – HamKam H 2,65

HamKam har bare scoret ett mål på de første seks kampene i 1. divisjon og ligger sist med ett fattig poeng. Laget fremstår som en klar dumpekandidat, og det er svært lite som har stemt så langt: tannløst angrepsspill, lite kreativitet og fremdrift på midtbanen og tidvis rotete forsvarsspill.

Det har ikke hjulpet at Vegard Skoghein trakk seg som trener for to uker siden, for fasiten viser 0 poeng og 0-5 i målforskjell på de tre siste kampene. Lagets tidligere midtstopper Peter Sørensen skal ifølge lokalpressen være klubbens førstevalg som ny trener.

Emil Sildnes har så vidt startet med opptrening etter den stygge skaden han pådro seg i serieåpning.

Nybergsund er tippet i toppen i toppen i Oddsen-ligaen avdeling 2 og har innledet med 1-2-0 mot til dels tøff motstand. Hadde tre poeng i lomma mot (daværende) serieleder Byåsen i helgen, men et straffespark på overtid sørget for at det ble poengdeling. Slet med Brumunddal i første cuprunde, men vant til slutt 2-1.

Laget ser ut til å ha hentet inn en god spiss i spanjolen Antonio Nieves Martin, som allerede har notert seg for tre scoringer.

HamKam måtte ha ekstraomganger for å slå ut Ottestad forrige runde. I kveld er motstanden langt sterkere; Nybergsund har bra med erfaring fra 1. divisjon de siste sesongene og er normalt solide hjemme på Stadion. Vi tror mest på hjemmelaget og spiller H til ok odds.

Her kan du levere dagens andre oddstips:

HTML EMBED

Dagens første oddstips kan du lese om her: Mannen bak Sunderland-mirakelet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.