*Nettavisen* Sportspill.

Han gjør underverker med Wednesday

Foto: PA/Scanpix

Stuart Gray har fått en knallstart på managerkarrieren i Sheffield Wednesday. I dag blir det tre nye poeng.

11.02.14 11:41

Flere tips fra Sportspill tirsdag
Odds:Ny nedtur for Solskjær
OL:Northug vrakes igjen
V4:Rett og slett en vinner
V5:Slutter opp om anarkiet

Tirsdagens oddsprogram er langt mer spennende enn normalt. Vi kan spille på fire kamper fra Premier League og mange interessante dueller fra OL.

Dagens langskudd
Cardiff – Aston Villa B 2,85
Ole Gunnar Solskjær har fått en tøff start på managerkarrieren i Cardiff og står med kun én seier i ligaen. Den kom hjemme mot Norwich i en match der waliserne var svært heldige som tok alle poengene. Ligger nest sist på tabellen etter å ha skuffet med 0-3 mot erkerivalen Swansea lørdag kveld.

Craig Noone og kaptein Mark Hudson er usikre til oppgjøret, og det ser ut til at Andrew Taylor ikke blir klar.

Aston Villa får det ikke til når de skal være det førende laget på hjemmebane og er ligaens nest svakeste hjemmelag. Tapte 0-2 for West Ham sist og ligger på 12. plass med 27 poeng, seks mer enn dagens motstander. På bortebane har imidlertid laget tidvis vært strålende, og flere lag er blitt senket med rask og gnistrende kontringsfotball.

Ron Vlaar mister trolig denne kampen også, og det ser også ut til at hans innleide forsvarskollega Ryan Bertrand heller ikke blir klar.

Solskjær har ikke fått spilt inn de nye signeringene skikkelig ennå, og pr i dag synes vi Villa har det beste laget. B-oddsen til 2,85 frister klart mest.

Cardiff – Aston Villa 2,20 - 3,25 - 2,85
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens spill 2
Sheffield Wednesday - Wigan H 2,45
Høstsesongen var en stor skuffelse for Sheffield Wednesday, og laget var lenge involvert i bunnstriden i Championship. 1. nyttårsdag lanserte Sportspill Wednesday som vårt tipsforslag i hjemmekampen mot Blackpool. Kampen ble vunnet 2-0, og resten av 2014 har vært et eventyr for Sheffields beste klubb.

Fasiten så langt i år er 4-2-0 i serien, og laget har klatret opp på til 17. plass med 33 poeng. Marginen ned til nedrykk har økt til ni poeng. De tre siste hjemmekampene er vunnet uten baklengs, og høydepunktet var utvilsomt 6-0-seieren over Leeds. Lørdagens bortekamp mot formlaget Reading endte med 2-0-seier (et tegn vi hadde med på tippekupongen).

Wednesday håper å ha forsvarsspilleren Glenn Loovens klar til kveldens kamp. Giles Coke og Jermaine Johnson soner karantene, mens Oguchi Onyewu, Reda Johnson, Martin Taylor og Kamil Zayatte fortsatt er ute med skader. Det er usikkert om innleide Oguchi Onyewu blir klar.

Wigan så ut til å ha ett poeng i lomma mot Huddersfield sist, men en sen scoring av hjemmelaget sørget for at man måtte reise hjem tomhendt. På de tre siste bortekampene har laget bare tatt ett poeng, og 0-3 for bunnlaget Doncaster må være en av sesongens største nedturer.

Uwe Röslers mannskap ligger for tiden på 11. plass. Selv om man har én til to kamper på lagene over seg på tabellen, er det tøft å ta igjen de sju poengene som skiller opp til playoff.

Wigans toppscorer Nick Powell (på lån fra Manchester United), som har mistet de to siste kampene, er høyst usikker. Forsvarsspillerne Ivan Ramis og Thomas Rogne er tilbake i trening, men de starter trolig ikke. Nykommeren Markus Holgersson sliter med sykdom. Kaptein Gary Caldwell og Shaun Maloney er langtidsskadet.

Stuart Gray har virkelig fått sving på Wednesday etter at han tok over mangerrollen 1. desember i fjor, og vi tror på en ny hjemmeseier mot et lag som har sviktet på bortebane mot middels til svak motstand de siste ukene.

Sheffield Wednesday - Wigan 2,45 - 3,10 - 2,45

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag